Blogg » Dorothees Blogg

Lycka är...


Allmänt, 2017-03-20 16:08 av Dorothee

Lycka är en lya i Stockholm. Denna lycka är min, även om det handlar om en 2-hands lägenhet på bara ett rum, pentry och dusch. Läget är fantastiskt: I Ekerö med utsikt på Mälaren! Lägenheten ligger inte väldigt nära tunnelbanan, men vad gör det, bushållplatsen är bara ett stenkast från husets ingång.

Jag ser fram emot många statist jobb i Stockholm.


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Babel


Allmänt, 2017-02-23 13:42 av Dorothee

Så sitter man här då i entren till SVT med en biljett till "Babel", som ska handla om litteratur och världens alla hörn. Jag har dubbelkollat biljetten, faktiskt mer än det. Det står att det ska vara idag 23.02.2017 från kl. 13.30, men ingen är här, inga skyltar, ingenting och även receptionisten visste ingenting.

Jag är jättebesviken förstås. Det är min andra dåliga erfarenhet av fem från att vara publik. Fortsätter det på detta sätt kan de nog snart inte längre fylla salarna.


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Reklamfilm för Svenska Biografer


Allmänt, 2017-02-15 14:01 av Dorothee

Igår (14/2) var sista inspelningsdagen för denna reklamfilm. Redan i söndags sent på kvällen spelades första delen in. Det var en utescen och der var rätt kallt ute. Lyckligtvis fick vi vänta i salongen mellan tagningarna. Vi skulle jubla på sidan om röda mattan. Det var inte svårt alls. Igår skulle jag däremot låtsas somna och vakna till. Jag levde mig in i rollen, så att jag blev riktigt trött av det.

Åter igen har jag träffat trevliga människor (de andra statisterna). Vi hade givande samtal medan vi väntade på vår tur. Jag fick också intressanta tips. Jag hoppas förstås på flera uppdrag eftersom det är så roligt med inspelningarna.


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (1)

Statist i Jordskott II


Allmänt, 2017-02-03 11:47 av Dorothee

Igår fick jag vara statist i serien Jordskott II. Det var en underbar upplevelse igen. Det är så roligt att träffa andra statister och chatta med dem. Anvisningarna för den lilla roll jag skulle spela var lite knapphända, men det kom jag först på när vi väl spelade. Nästa gång ska jag fråga innan ; -). I alla fall gick det bra. Det behövdes bara tre tagningar och vi var många inblandade i den scenen.

Jag fick köpa en ny jacka, eftersom jag inte hade någon i en passande färg, men jag behövde i alla fall en ny jacka till våren och nu var det rea. Så det gällde att passa på. Så fick jag också en liten ersättning - de kallar det lön. Pengarna kommer att betala mina utgifter. Glädjen var gratis.

Tyvärr måste jag flytta till Malmö nästa månad, eftersom jag inte ens har ett eget rum här, men kan få det i Malmö. Jag hoppas att jag får tillfälle i Malmö att fortsätta - eller ett eget rum eller en egen 1:a här i Stockholm innan jag flyttar till Malmö.

Vill du veta mer om mig kan du läsa min privata blogg: dorotheeinternational.wordpress.com

Vi hörs
Dorothee


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Mitt första uppdrag


Allmänt, 2017-01-17 22:07 av Dorothee

Idag fick jag svar på min fråga från igår: Nej, man behöver inte vänta lika länge på ett uppdrag som man väntar på en lägenhet. Redan idag blev jag uppringd och tillfrågad om jag hade tid och kunde komma till en inspelning av dansscener mit få andra deltagare och en koreograf. Visst åkte jag dit och jag har haft så rolig och träffad så trevliga människor, särskilt de andra dansarna. Vi var fem dansare, fyra kvinnor och en man. Roligt var också, att två av oss kvinnor var klädda i svart och vi två andra hade röda klänningar.

Scenerna som spelades in var tänkt för en kort serie på fem tillfällen, som ska starta i vår och kommer att handla om kreativitet. Det var Anna och Paul film som ansvarade får inspelningen och det skedde på Spring studios ute på Västberga Allé 60.

Dessutom fick jag ett samtal till. Det gällde Jordskott, säsong 2. Där får jag vara med som statist. Därutöver fick jag två mejl angående att vara publik för "Hur Gör Djur" och "Biggest Loser Final 2017". Jag ser fram emot alla dessa tillställningarna och hoppas på fler statistroller.


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (1)

Sida
1 2 Nästa »
Visar sida: 1 av 2
Totalt antal inlägg: 6

Blogg


Läs bloggar skrivna av statister, skådespelare, modeller och eventpersonal på Statist.se

Dorothees Blogg
Län: Stockholms
Bostadsort: Ekerö

Kön: Kvinna
Ålder: 68
Längd: 160

SökSök i Sök »