Blogg » Agnes Blogg

Drömen


Allmänt, 2017-11-05 23:39 av Agnes

Hej alla!

I det fär inlägget ska jag berätta för dig hur min dröm är och hur jag ska uppnå den!

Första av allt drömer jag om att bli känd fotbollspelare att få träffa mitt kändis crush Cristiano Ronaldo och att få bli en av dem kändaste fotbollsspelarna i världen. Jag har också en väldigt stor dröm att få bli känd o då menar jag på internet och sociala medier. Jag bor ju i nacka och dem flesta som bor i nacka känner till vem jag är utan att någon har sagt till dem nåt om mig, det är så coolt om man tänker sig att man har människor som är som fans typ. Min bästavän säger att jag e typ känd 😊 Det gillar jag! Det blir lite om o om igen men jag har alltid velat va med i tv!

När jag blir stor ska jag sattsa som fotbollsspelare och modell. Aa juste jag glömde säga till er att jag också vill bli modell, jag passar rätt så bra i kläder och jag är beroende på hur jag serut då menar jag hur jag klär mig.

För att uppnå sina mål måste man sattsa högt! Jag har som en galning sökt runt till olika agenturer för modellering och fått nästan samma svar på alla "Just nu så söker vi inga men återkom igen senare" man ska inte leka bort livet heller som många gör istället hitta på en riktigt bra rytm kan man säga så du upörepar sakerna om o om igen! 👍

Idag så var jag på gymmet o tränade själv, jag gillar att gymma det är så kul! Mitt mål där är att jag ska få bra kropp inkl 6-pack o allt! 💪💪

Jag återhämtar mig från fotbollen också!

Denna text blev längre än vad jag trodde men vad gör det? Det är roligt att skriva! Men det tar lång tid för er att läsa den :)

Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi puss o kram! ❤


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (1)

Kidsbrandstore


Allmänt, 2017-08-16 14:21 av Agnes

Hej allesammans!

Hoppas alla har haft ett undebart sommarlov!

Nu på sommarlovet har jag faktiskt fått några erbjudander från statis.se men jag kunde inte va med då, jag var bort rest då!

Ett erbjudande var 4000 kr, mäktigt va?

Men när jag var bort rest så har jag plåtat lite bilder! Och som ni kanske ser rubriken så ska jag berätta en rolig sak som jag är!

Jag är influencer för kidsbrandstore.se det är jätte kul! Jag får gratis märkeskläder för att jag ska visa upp det på mina medier.

Jag söker också en duktig fotograf som kan ta proffsiga bilder på mig. Hör av dig om du bor i stockholm! Till

agnes@amonit.se eller ring 0725576309

Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Hejsan alla!


Allmänt, 2017-06-20 15:30 av Agnes

Hoppas alla mår bra!

Själv så mår jag fin fint!

Jag insåg det nu att det går inte att lägga upp bilder i texten men om ni vill se lite bilder på mig så kan ni gå in på mitt galeri! Och jag ska berätta varför jag vill bli modell och allt men nu börjar vi!

Jo jag har alltid drömt ända sen jag var en liten bebis att få bli ganska känd, men man blir kanske inte alltid känd när man är modell men när man kämpar för det man vill så kanske man blir lite känd. Jag trivs verkligen i kameran, jag kan uttrycka min känslor så ibland. Det känns som att jag får vara den jag är och få visa vem jag är liksom. Jag är mest en sport människa, jag älskar alla slags sporter men bollsporter är nog det bästa! Jag kanske redan har skrivit det där om sporter men jag skriver det igen för skojs skull och till er!

Jag gillar också kläder. Det tycker jag väldigt mycket om! När jag är trött/ sur så kan jag ha på mig dom alldra storaste mjukis byxorna på mig och en munkjacka. Och när jag är på glatt humör så kan jag ha allt på mig. Ibland anpassar jag min klädes still jag har på mig till vilken dag jag är på humör.

Jag är inte lat, morgontrött, egoistisk osv. Istälelt är jag tvärtom. Jag älskar att dela med mig glädjen till alla i min omgivning. T.ex på fotboll jag tar inte bollen och försöker dribbla själv jag låter också dom som inte brukar ha bollen få ha den! Jag är en väldigt snäll person har jag hört!

Men jag har alltid velat bli lite känd typ. När jag blir störr tänker jag försöka bli fotbollsspelare, actor/skådespelare, modell och kanske fotograf.

Jag har väldigt många jag tar inspration från te.x , Tom cruise, Jakob Konnjeber, viktor frisk, johnny edlind, erik forshagen och många andra.

Denna text blev mycket bättre än vad jag trodde den skulle bli, jag trodde faktiskt inte att den skulle bli så låmg men det blev roligare när den var längre! Det blir mer läsande för er! 😄

Jag hoppas ni förstod allt! Det blev lite mycket skrivade men det glr nog inget!

Ha nu ett fortsatt bra sommarlov så hörs vi! ❤


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Start!


Allmänt, 2017-06-15 15:22 av Agnes

Hejsan alla!

Vad kul att få börja göra en egen blogg här! Jag har redan blrjat på en annan blog där jag har lite fler läsare! Ni kan ju alltid gå in å kika lite på den! www.nouw.com/agnesmartensson

Men nu ska jag berätta lite mer om mig själv!

Mitt namn är Agnes Mårtensson. Jag är 12 år snart 13 om några dagar.

Jag älskar sporter,fashion,media,mode och mer. På fritiden brukar jag hänga med konpisar. Jag går också på fotboll, jag spelar i Boo ff utv = utvecklingslaget. Det är boo ffs bästa F04:a lag. Jag har spelat fotboll i snart 7 år. Jag brukar också gå runt å ta bilder, när jag e men kompisar brukar jag även fråga om dom kan ta lite bilder på mig! Jag älskar verkligen mode o allt!

Jag sattsar på att bli fotbollsspelare när jag blir stor men jag vill också bli modell och skådis.

Jag finns också på sociala medier! Min inatagram: @agnesmarten

Min blogg : www.nouw.com/agnesmartensson

Om ni undrar nåt så kan ni maila till: freestyler.am27@gmail.com

Och så kan ni ringa till: 0760407975

Hoppas ni tyckte detta inlägg var bra! Jag kommer föröka va så aktiv som möjligt men jag kan inte lova!

Ha det så bra! Vi ses! ❤


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Sida
1
Visar sida: 1 av 1
Totalt antal inlägg: 4

Blogg


Läs bloggar skrivna av statister, skådespelare, modeller och eventpersonal på Statist.se

Agnes Blogg
Län: Stockholms
Bostadsort: Stockholm

Kön: Kvinna
Ålder: 13
Längd: 164

Agnes Fotogalleri

Plåtade lite
Modell

Jag trivs så
Modell

Satsar högt!
Modell

Plåtade lite
Modell


SökSök i Sök »
 


Kontakta oss   Villkor   Sitemap   © 2018 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm  | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan

Gå till mobilversion