Blogg

hej alla!!


Allmänt, 2018-07-20 15:47 av Matilda

Då börjar letandet igen.... Har så länge jag kan minnas varit intresserad utav allt som har med modelande, teatrar och att stå framför kamera men har ej pengar till att skaffa premium villket är ganska synd... Jag är en ytterst glad, sprallig och enveten tjej som gör allt för att komma långt och kämpar in i det sista. Jag har lätt att komma överens med människor och är för det mesta trevlig. Men om någon behandlar någon annan eller mig själv illa kan ja ryta till ordentligt... Jag har alltså ett otroligt temprament haha. Har svårt att få jobb när all min info inte skickas men men... Kram på er


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Ehrab. Den totala lösningen.


Allmänt, 2018-07-14 20:57 av Jorge

Filma repliker är svårt, utmanade och ändå kul. Lite rampfeber får jag när ägaren till företaget är bakom kameran och tycker till. Jag levererar förhoppningsvis och hoppas kunden blir nöjd med resultatet.

Svårt att veta hur man ska läsa, agera. På Bullitfilm är de grymma med att guida en i hur man ska använda rösten. Intressant upplevelse och nyttig lärdom.

 


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Den enda myndiga på Filmkollo


Allmänt, 2018-07-07 22:18 av Rickard

PHEW, vilken vecka (8-o

Har precis anlänt hem från Filmkollo vid Nossebro. Trots att jag var där en hel vecka så känns det ändå som jag har varit i flera månader av nån märklig anledning, troligen för att det så mycket jag har upplevt och framför allt tänkt på.

Åldersgränsen på Filmkollo är 10-18 år, men trots att jag är 19 så fick jag ändå komma in och placerades i en vanlig grupp med 6 ungdomar som vi alla fick som uppgift att samarbeta för att skapa en egen kortfilm ...på kort varsel tyvärr, vilket förstås ledde till att filmen vi gjort inte alls var sevärdig. Men det spelar ingen roll, eftersom detta bara var en kurs där vi testar professionell filmutrustning för att lära oss hur man verkligen producerar riktig film.

Jag vill ju ändå VERKLIGEN skapa filmer/serier på ett seriöst och unikt sett, så detta kollo var lärorikt och en värdefull merit för mig som har många roliga idéer.

Det var faktiskt ett hyfsat lysande kollo, trots att jag var den enda myndiga deltagaren och var liksom omgiven av tokiga och fnissiga yngre tonåringar som vissa av dem gick mig lita på nerverna.

 

AU REVOIR! ;-)


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Uppdrag av Lidingö Kommun


Allmänt, 2018-06-28 17:12 av Eva

Jag och några andra blev tillfrågade att agera "gäster" resp. "personal" på ett äldreboende på Lidingö.  Vi fotograferades i olika situationer där vi skulle visa hur vi interagerade och hur vi visade "det goda mötet" mellan gäster och personal.  Det blev en trevlig, intressant och rolig dag och jag tror att vi alla kände, att vi lyckades få fram en positiv och vänlig stämning på boendet.


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Min statistroll i Julkalendern 2018


Allmänt, 2018-06-24 13:49 av Rickard

Det var ju ett tag sen, men 13-14 feb i år fick jag en statist-roll i julkalendern STORM på LUGNA GATAN genom en annons jag hittade här på sidan, och det blev min största statistroll hittills.

Jag fick uppleva mycket intressanta och roliga ögonblick under inspelningen av 2018's julkalender och gjorde mitt bästa för att framstå som en pålitlig och beredd skådis trots att jag hade en så liten roll.

Själv tyckte jag att jag inte fick göra så mycket jämfört resten av statisterna, men trots att jag faktiskt hade åsikter om hur de placerade oss statister så ifrågasatte jag förstås inget, eftersom det är de som bestämmer och jag ville inte ta upp deras dyrbara.

Jag svarade i annonsen att jag kunde medverka från 13-15 feb, men i slutet av dag 2 på set förklarade min arbetsgivare i produktionen (Fredrik Lehmann) att teamet tyckte jag ska avstå från nästa dags inspelning på grund av, som han sa att jag hade synts för mycket, med tanke på min längd och mitt krulliga hår. Vilket jag absolut respekterade, för som statist får man förstås inte dra till sig för mycket uppmärksamhet. Det positiva med det är iallafall jag har karisma som kan vara användbar för framtida större roller, jag vill ju ändå bli riktig skådespelare och visa för produktionbolag vad jag går för.

Fredrik sa iallafall att jag var duktig och gjorde ett bra jobb, vilket duger gott för mig.

Vet inte vad jag mer ska säga. Man får väl hoppas att Lehmann kommer ihåg mig och eventuellt kontaktar mig för framtida castings och filmroller...vem vet.

 

 

 


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (1)

Sida
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa »
Visar sida: 1 av 598
Totalt antal inlägg: 2985

Blogg


Läs bloggar skrivna av statister, skådespelare, modeller och eventpersonal på Statist.se

Fotogalleri

The Sweetest
Teater/Musikal


SökSök i Sök »
 


Kontakta oss   Villkor   Sitemap   © 2018 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm  | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan

Gå till mobilversion