Blogg » Allmänt

Dagarna Börjar nu


Allmänt, 2018-05-24 16:53 av Nadine

Tjena alla läsare,

Jag vet inte ritkigt om det är någon som kommer läsa mina inlägg, men det är väl ändå kul att berätta om min upplevelse här på statist.se

 

Jag insåg igår hur mycket kreativa människor som oftast ser utanför boxen har svårt att passa in i normen. "obviously" ...Men då vart min fråga till mig själv vad är jag rädd för? varför tar inte jag möjligheten att synas och möjligtvis, förhoppningsvis få en chans.. jag har också min älskade hundvalp leon som jag har en bild på i mitt gallery. jag skulle ju vilja få ut honom mera då han visat sig vara så populär.. A men ni ser, det finns mycket att göra och så lite som gjorts.

 

Sitter på jobbet nu och kommer göra det till en daglig rutin att bara publicera inlägg om vad jag gör och håller på med. Men nu är dagen slut och det är dags för mig att dra vidare och sätta mig i solen , säkert snacka med en massa främligar som kommer stoppa mig på vägen.. inte för min skull såklart,  utan för leon.


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Film, Film, Film .....


Allmänt, 2018-02-26 10:18 av Elliina

Kamera, regissören, folket - det är bra! Tidigare arbetade jag på en filmstudio. Jag arbetade som dekoratör. Tillbaka igen till uppsättningen, det är fantastiskt!

Jag älskar det här yrket.

Mvh Elliina


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Talang och Melodifestivalen som statist.


Allmänt, 2018-02-09 16:02 av Mia

Aldrig hade jag trott att det var så roligt att vara statist i olika evenemang och dessutom träffa så mycket människor av alla sorter. Det har varit ett nöje och jag hoppas att det kommer fler tillfälle att få vara med i lika uppdrag.

Vänligen

Mia


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Staistjobb


Allmänt, 2018-01-05 17:13 av Tyra

Mamma har sett när filmen jag ä statist i kommer på bio😀👍 kul att se om man syns i filmen😀 det var så himla rolig dag och jag vill verkligen vara med i mer 👍


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

En vecka kvar till streetdance-uppvisningen!


Allmänt, 2018-01-03 20:55 av Tyra

Hej. Jag har i år bytt streetdance och nästa helg är det uppvisning. Vi har världens bästa nummer! Lite spökmusik och jag har en egen roll i en av låtarna. Ska bli så himla kul:)


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Sida
« Förra 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa »
Visar sida: 3 av 597
Totalt antal inlägg: 2984

Blogg


Läs bloggar skrivna av statister, skådespelare, modeller och eventpersonal på Statist.se

Fotogalleri

The Sweetest
Teater/Musikal


SökSök i Sök »
 


Kontakta oss   Villkor   Sitemap   © 2018 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm  | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan

Gå till mobilversion