Blogg » Allmänt

Det går framåt


Allmänt, 2018-09-12 09:55 av Rickard

BONJOUR MES AMiS - Rickard med CK här:

Jag vill ba' berätta att det går framåt med klippningen av nästa SKiTSAMMA-avsnitt.

 

GÅRDAGENS HÄNDELSE:

Igår dubbade jag alla de sista replikerna till karaktären Berit, så då var det gjort. Som jag tog upp i förra inlägget så dubbas karaktärernas röster i efter hand för CARTOON-känslans skull 8-p

Sen på pendeltåget påväg mot Solna satt jag med datorn & klippte den kommande sketchen "Slarvat bort laddaren ...igen". Väl framme i Solna gick jag först till "Mall of Scandinavia" & köpte lunch på "fresh&fancy" att ta med mig innan jag vek av mot UnCUT (filmföreningen som ligger typ en kvarts promenad där ifrån). Väl där framme fortsatte jag resten av dagen med redigeringen ...efter att ha käkat min hämtlunch förstås.

Sen på tåget hem fortsatte jag klippa lite till, & det går som sagt framåt ;-) Just iDAG har tyvärr inte tid att fortsätta redigeringen, utan jag kommer va' upptagen hela da'n med ytterligare ett statist-jobb på en "TOPP-HEMLiG" inspelning. Mer ska jag iNTE säga, så jag säger bara:...

...AU REVOiR ALLiHOP x-()


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Dagens planering


Allmänt, 2018-09-10 10:35 av Rickard

BONJOUR MES AMiS - Rickard med CK här

DAGENS PLANERiNG:

  1. - När datorn laddad klart är det dags att dubba min figur Gurras röst till det kommande SKiTSAMMA-avsnittet + ljudeffekterna som behövs. För som ni säkert vet (ni som redan sett SKiTSAMMA-sketcherna) så har alla figurer konstiga munrörelser & vars röster är inspelade i efterhand, för att höja CARTOON-känslan.
  2. - Efter ljudinspelningen & en snabb lunch, så är det första bästa pendel mot filmföreningen UnCUT i Solna. Påväg dit sitter jag som vanligt med MacBooken på tåget & redigerar klippet.
  3. - Väl framme vid UnCUT ...så fortsätter jag...Med redigeringen asså, och så lite extra arbete med webbserien ;-I
  4. - Så länge jag har lust stannar & jobbar på UnCUT. Sen när jag hunnit med dagens ärenden, så pendlar jag hemåt...med fortsatt redigerings-pass på tåget hem.
Ja... så ser min dag ut, som idag, som idag, som idag ;-D Hehe
AU REVOiR x-()


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

ALLT för konsten


Allmänt, 2018-09-08 13:38 av Rickard

BONJOUR MES AMiS - Rickard med CK här

Snart ska jag överföra till datorn gårdagens inspelade klipp till nästa SKiTSAMMA avsnitt som jag pratade om förra inlägget: (It's a Wrap!)


Detta är faktiskt MINA naglar. Precis, för igår på set bar jag både nagellack, målade ögonfransar, läppstift, kvinnokläder med BH & skit...men INTE för att jag är nån TRANSA eller nåt, hehe X-D Utan för att jag skulle spela min figur Gurras mamma Berit.

Man kan tycka att sånt kan va' något förnedrande & det stämmer visserligen (enligt vissa) men för MiG, var det bara kul. För det är bara en roll jag spelar i den här serien & jag vågar klä ut mig till medelålders-kvinna UTAN att TVEKA 1 sekund, om det är vad manuset kräver. För som skådis ska man våga göra "ALLT FÖR KONSTEN" så att säga. Jag vill bara att ni ska veta att begreppen PiNSAM & FÖRNEDRANDE inte bara behöver va' negativt, utan tvärtom PRAKTISKT i mediabranschen.

iAllaFall: Snart ska jag överföra filerna & senare idag åka & redigera på tåget påväg till Greta Garbos Café i FiLMSTADEN tänkte jag, och sen tänkte fortsätta klippa där i lugn & ro.

AU REVOiR x-()


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Nästa SKiTSAMMA-inspelning


Allmänt, 2018-09-06 19:20 av Rickard

BONJOUR MES AMiS - Rickard med CK här


Jag ville bara medge att imorr'n är det dags att filma de absolut sista klippen till nästa avsnitt av SKiTSAMMA - "Slarvat bort laddaren ...igen" tror jag den ska heta.

Imorgonkväll (fre 7sep) ska jag spela in alla klipp som min karaktär Gurras mamma "Berit" syns i bild. Eftersom jag i förra veckan filmade alla klipp som Gurra är i bild, kunde jag inte filma både han & Berit samtidigt (eftersom jag spelar båda rollerna) så är det imorgon hög tid för den sista kvarvarande inspelning till nästa sketch.

Efter att min vän Robin slutat plugget imorr'n kommer han över för att hjälpa till, men iNTE att spela Crippe eftersom Crippe inte är med i denna sketch. Utan han ska hjälpa till lite med kameran & att spela Gurras HAND ...i ett av klippen där både Berit och en del av Gurra är bild samtidigt. Det kommer säkert flyta på galant.

Efter det är det bara överföring & redigering som återstår. & sen...

...NY YOUTUBE-VIDEO! ...YEAY! B-D


BONNUIT x-()


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Mitt "andra" internationella filmjobb


Allmänt, 2018-09-04 12:12 av Rickard

BONJOUR MES AMiS - Rickard med CK här:

Tänkte berätta om min första REKLAM som jag medverkat i.

Det var för snart 1 helt år sen (sep 2017). Inte så märkvärdigt - bara en liten statistroll i en simpel reklamfilm som spelades in på Kungliga Tekniska Högskolan där jag fick agera högskolestudent. Inget märkvärdigt (B-I ...fast JO, det var det! (8-o

För mitt under da'n på set fick vi veta att denna reklamfilm skulle sändas i ett helt annat land, & inte vilket land som helst...

...utan iNDiEN :-O :-D

Så... ja, väldigt intressant. & även om det var en pytteliten statistroll i en internationell reklamfilm, var det ändå en bra merit. Under en av tagningarna fick jag t ex i uppgift att på en given signal springa ikapp en drönare ...osv.

Naturligtvis var det också intressant att få se KTH på närmre håll. Precis som i min medverkan i filmen "STOCKHOLM" om Norrmalmtorgsdramat fick vi mitt under "set" reda på att projektet var internationellt.

Nåja; alltid trevligt med överraskningar :-)

PUSS-o-KRAM & AU REVOiR x-()

 


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Sida
« Förra 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa »
Visar sida: 4 av 603
Totalt antal inlägg: 3014

Blogg


Läs bloggar skrivna av statister, skådespelare, modeller och eventpersonal på Statist.se

Fotogalleri

The Sweetest
Teater/Musikal


SökSök i Sök »