Blogg » Allmänt

Drömen


Allmänt, 2017-11-05 23:39 av Agnes

Hej alla!

I det fär inlägget ska jag berätta för dig hur min dröm är och hur jag ska uppnå den!

Första av allt drömer jag om att bli känd fotbollspelare att få träffa mitt kändis crush Cristiano Ronaldo och att få bli en av dem kändaste fotbollsspelarna i världen. Jag har också en väldigt stor dröm att få bli känd o då menar jag på internet och sociala medier. Jag bor ju i nacka och dem flesta som bor i nacka känner till vem jag är utan att någon har sagt till dem nåt om mig, det är så coolt om man tänker sig att man har människor som är som fans typ. Min bästavän säger att jag e typ känd 😊 Det gillar jag! Det blir lite om o om igen men jag har alltid velat va med i tv!

När jag blir stor ska jag sattsa som fotbollsspelare och modell. Aa juste jag glömde säga till er att jag också vill bli modell, jag passar rätt så bra i kläder och jag är beroende på hur jag serut då menar jag hur jag klär mig.

För att uppnå sina mål måste man sattsa högt! Jag har som en galning sökt runt till olika agenturer för modellering och fått nästan samma svar på alla "Just nu så söker vi inga men återkom igen senare" man ska inte leka bort livet heller som många gör istället hitta på en riktigt bra rytm kan man säga så du upörepar sakerna om o om igen! 👍

Idag så var jag på gymmet o tränade själv, jag gillar att gymma det är så kul! Mitt mål där är att jag ska få bra kropp inkl 6-pack o allt! 💪💪

Jag återhämtar mig från fotbollen också!

Denna text blev längre än vad jag trodde men vad gör det? Det är roligt att skriva! Men det tar lång tid för er att läsa den :)

Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi puss o kram! ❤


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (1)

Varför inte?


Allmänt, 2017-10-31 14:28 av Regina

Hm! Varför inte?

Jag vill gärna vara med och jobba som statist. Det är intressant och lärorikt att prov på olika roller.

Det är det livet handlar om, inte sant.


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Att våga...


Allmänt, 2017-10-17 10:07 av Carina

Jag har igentligen alltid drömt om att vara skådis...varför har jag inte blivit det då?

Det kan man ju undra....har väl inte bejakat mig själv.

Tror jag skulle passa bra som det, är rolig och tycker om att ha roligt.

Men börjar här...har jag tur kanske jag kan få en statistroll...som rund tant...för det är vad jag är...en 58-årig tjej/tant. Det sägs att jag är rolig och social och färgstark....vi får se vad som händer.

Finns det andra i min "roll" ? som fått ngt napp?

Ha en fin dag alla


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Förberedelse


Allmänt, 2017-10-05 19:37 av Pontus

Det är spännande det där med att jobba på ett annat språk. Just nu håller jag på att förbereda mig för rollen som en amerikansk radiopratare. Min engelska är väldigt väldigt bra, när modersmålsnivå. Men, att tala med perfekt amerikansk brytning är ändå en utmaning. Kanske har det till viss del att göra med att jag ska spela mot skådespelare från USA, väletablerade sådana. Jag tvivlar sällan på min egen förmåga, men det vore lögn att säga att jag inte känner viss anspänning över om jag ska klara det eller ej. Det känns väldigt bra här i köket, det låter trovärdigt. Men sedan kommer nerverna. Självklart kommer det att gå bra, det är bara en fråga om att öva två-tre gånger mer än vad jag normalt skulle göra.

Uppdatering om hur det gick kommer.


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

The payment system is somewhat faulty/ Betalning av lön är nästan altid förvirrande.


Allmänt, 2017-10-03 19:00 av ioana

So i have been thinking about this for quite some time now, and i feel it needs to be addressed.

I, like many of you, have done countless of jobs on statist.se and sometimes it is hard to keep track of the payments.

That's mainly because 90% of the companies i work for and who pay the salary, always transfer the money with the message "LÖN". Have you any idea how many of these "LÖN" i get several times a month?

I have Swedbank, so for me it is a complicated process to get to the bottom of who is actually the company who just send me the money. Sometimes the payment is done through a separate company as well which can make things even more confusing.

The easiest thing to do is what the other 10% of the companies do. That is, instead of writing "LÖN" just write the name of the Production/Film Company. Easy to identify and it makes my life very easy, without needing to chase payments.

I remember this time last year, i was able to go through the payments recieved, compare them to the amounts i was supposed to get and realized one of the companies didn't pay, although the payment was long overdue.

I was able to contact the company and have the transfer done from one day to the other.

I mean, i know all these film companies are very busy with many projects happening one after the other. I get it. But what if i didn't do this check of the payments? Maybe the payment wouldn't have happened at all...

I like things easy and fair.

So i think statist.se should instruct the announcing companies to ALWAYS write their name when paying for a job, or write the name of the project we took part in.

Simple and Logical.

I hope this will be implemented soon though, as i am sure i am not the only one with this issue.

What are your thoughts on this? Has something similar happen to you?

-------------------------------------------------------------------------------

Så jag har tänkt på det här ganska länge nu, och känner att den här måste lösas på not sätt.

 

Jag, som många av er, har gjort otaliga jobb på statist.se och ibland är det svårt att hålla reda på betalningarna.

Det beror först och främst på att 90% av de företag jag jobbar för och vem betalar min lön, överför alltid pengarna med meddelandet "LÖN". Har ni nån aning om hur många av dessa "LÖN" jag får flera gånger i månaden?

Jag har Swedbank, så för mig är en ganska komplicerad process att komma till botten av vem som faktiskt är företaget som skickade pengarna till mig. Ibland görs betalningen genom ett separat bolag som gör sakerna ännu mer förvirrande.

Det enklaste lösning är vad de övriga 10% av företagen gör. Som är istället för att skriva "LÖN" men varje betalning som sker, skriv bara namnet på Production / Film Bolag. Det är lätt att identifiera och det gör mitt liv väldigt enkelt, utan att behöva jaga betalningarna.

Jag kommer ihåg den här tiden i fjol, jag gick genom de erhållna betalningarna, jämföra dem med de belopp som jag skulle få och insåg att ett av företagarna inte betalade, även om betalningen var länge försenad.

Jag kontaktade företaget och de överförade pengarna på en gång.

Jag menar, jag vet att alla dessa filmbolag är mycket upptagna med många projekt som händer en efter den andra. Jag fattar. Men vad skulle har hänt om jag inte gjorde denna kontroll av betalningarna? Kanske betalningen skulle inte ha hänt alls ...

Jag gillar saker enkelt och på ett rättvist sätt.

Så jag tror att statist.se borde instruera de företag som annonsera på deras hemsida att de alltid skulle skriva sitt namn när de betalar för ett jobb eller åtminstone skriva namnet på det projekt vi deltog i.

Enkelt och logiskt.

Jag hoppas att detta kommer att genomföras snart, men jag är säker på att jag inte är den enda med den här frågan.

Vad är eras tankar omkring detta? Har något liknande hänt till er?


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (1)

Sida
« Förra 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa »
Visar sida: 5 av 597
Totalt antal inlägg: 2984

Blogg


Läs bloggar skrivna av statister, skådespelare, modeller och eventpersonal på Statist.se

Fotogalleri

The Sweetest
Teater/Musikal


SökSök i Sök »
 


Kontakta oss   Villkor   Sitemap   © 2018 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm  | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan

Gå till mobilversion