Blogg » Allmänt

Min senaste youtube-sketch - UTE NU!


Allmänt, 2018-08-22 11:57 av Rickard

BONJOUR MES AMiS - Rickard (med CK) här:

Jag ska bara konstatera att jag precis har publicerat det senaste avsnittet av min sketch-serie SKiTSAMMAYOUTUBE"Kul med Kondomer" ...det är INTE en porrfilm, jag lovar ;-)

LÄNK: https://www.youtube.com/watch?v=9HSNsYjgka0&t=2s

UTE NU på min youtubekanal "Rickard med CK", så klicka er in & spana in Gurra & Crippes nya sketch så blir vi jätteglada. Glöm heller inte ge en kommentar eller 2 & så förstås PRENUMERERA på kanalen så ni inte missar nästa SKiTSAMMA-avsnitt.

AU REVOiR ALLiHOP x-()

Gurra & Crippe hälsar också ;-)


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

En liten presentation av mig själv


Allmänt, 2018-08-21 14:28 av Emelie

Hej mina vänner!

Hur börjar man då? Jag heter Emelie. Felderman i efternamn. Sålänge jag kan minnas, sedan barnsben, harf jag varit aktiv i att försöka bredda normen. Mitt funktionshinder, en medfödd cpskada, är väl det som gör att jag avviker från det "normala".

Mitt första tv-inslag gjorde jag som sexåring och det handlade om mitt behov av en rullstol. Jag kröp antingen omkring på golvet eller satt i vagn under mina första levnadsår.

Sedan dess har jag varit aktiv i media, uttalat mig i olika funktionshinderfrågor och försökt normalisera kring mitt funktionshinder. Jag har gjort tv och radioinslag, haft en radiokrönika, medverkat i ett dejtingprogram, en musikvideo och gjort en statistroll.

Jag känner mig bekväm både framför kameran och i radio. Jag känner att jag skulle vilja vara en influencer, ett ansikte utåt på en person med funktionsnedsättning, som är mån om att träna och ta vara på sin självständighet. Jag skulle gärna ta statistroller, sitta som publik i olika program, vara med i reklamfilm... allt som går. Mitt rörelsehinder gör mig absolut inte orörlig. Kroppen fungerar. Jag använder den bara på ett annorlunda sätt.

På grund av mitt funktionshinder tror jag att ett yrke som medieprofil skulle passa mig bra. Jag är ingen kontorsmänniska. 9-5 passar inte riktigt mig, utan jag vill hålla mig inom det kreativa.

Är intresserad av allt möjligt. Träning älskar jag. Det är så fundamentalt i mitt liv och kopplar mig samman med mig själv. Måleri, fotografering, att skriva, matlagning, umgås med vänner... Jag är social och utåtriktat. SAjälvständig både i tan ken och i mångt och mycket rent fysiskt. En optimistisk person. En problemlösare. Gillar spontanitet och har stort tålamod.

Det var väl en liten presentation av mig. Att blogga tycker jag också är väldigt roligt.

 

Kram och ha det bra, så hörs vi igedn

/Emelie


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Mitt första internationella filmjobb


Allmänt, 2018-08-19 18:24 av Rickard

BONJOUR MES AMiS - Rickard (med CK) här:

Våren 2017 fick jag en statistroll som 70tals-människa i en långfilm under 2 hela inspelningsdagar som då spelades in i centrala Stockholm.

Vad jag sen fick veta var att filmen som också hette "STOCKHOLM" var en internationell film om Norrmalmstorgsdramat med Ethan Hawke i huvudrollen.

Hursomhelst var det så kul, inte bara att agera stockholmare som lever på 70-talet utan också att jag blev SMINKAD (trots att jag bara var statist). Jag fick inte bara bära 70-tals kläder utan fick mustasche följt av polisonger på köpet  (8-(D Vilket gjorde jag såg ut som Erik Haag ...eller TJ Miller. Kommentera vem av de 2 ni tycker jag är mest lik, det vore bra att se er åsikter cokså ;-)

AU REVOiR ALLiHOP x-()


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Sjukt oklar på Blackebergs gymnasium - DEL 3


Allmänt, 2018-08-15 18:39 av Rickard


BONSOiR MES AMiS - Rickard (med CK) här:


Det blev visst mer medverkan i komedi-serien SJUKT OKLAR trots allt :-) Jag fick i måndags en lista på inspelningsdatum mailad från "Statister Splay" då dem kunde ha med mig.

Närmaste datumet var idag (ons 15:e) Jag pendlade till samma location som förra gången.

Vi statister fick återigen spela mot Clara Henry, och fick mellan tagningarna lära känna varandra lite.

 

Fler inspelningsdagar i SJUKT OKLAR väntar mig. Vänta bara...

 

AU REVOiR X-()


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Mitt första statistuppdrag


Allmänt, 2018-08-12 23:01 av Rickard

 

BONSOiR MES AMiS - Rickard (med CK) här:

Jag tänkte passa på att berätta lite om mitt första statist-jobb på filminspelning:

Det var i början av förra året (2017), jag hade precis fyllt 18 och fick som födelsedagspresent kan man säga svar från ett statistjobb i en kortfilm där det behövdes ungdomar att agera gäster på en ungdomsfest i en lägenhet i Rågsved.

Jag fick skjuts av morsan och sen flöt allt på JÄVLIGT bra för att vara första gången, jag fick träffa nya charmiga ungdomar bland skådis-ensamblen. Däremot fick vi inte betalt för kalaset, men det spelar ingen roll; vissa filmer har ingen budget.

Det var en kul tillställning & på set fick vi också veta att denna film skulle heta KEVLAR ...tydligen.

 

BONNUIT ALLIHOP X-()

PUSS & KRAM


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Sida
« Förra 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa »
Visar sida: 6 av 603
Totalt antal inlägg: 3013

Blogg


Läs bloggar skrivna av statister, skådespelare, modeller och eventpersonal på Statist.se

Fotogalleri

The Sweetest
Teater/Musikal


SökSök i Sök »