Blogg » Allmänt

Instagram


Allmänt, 2017-09-20 22:40 av Jessica

jessicaludmila1


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

ICA reklamfilm


Allmänt, 2017-09-17 13:58 av Ulla-Britt

Eftertankens malande oro...

Jag var för ett par veckor sedan med som statist, spelade kund i Icaaffär, och det var en häftig upplevelse 😉.

Jag fick telefonsamtalet dagen efter det att jag hade registrerat mig som medlem på statist.se

Detta var en torsdag och inspelningen var på söndag med start klockan 08.30. och givetvis blev jag försenad 😱 - jag missade bussen jag skulle med från Slussen. Jag kände mig totalt misslyckad och tänkte i mitt sinne att nu är det tvärkört. Samtalet till inspelningsstudion var ångestladdade som ni säkert förstår. Men när jag äntligen fick tag på min kontaktperson för jobbet så blev allt mycket mer ljusare☺.

Att jag skulle bli sen en halvtimme var inget problem, vilket var oerhört skönt att höra i mitt uppstressande tillstånd😉).

Sagt och gjort så tog jag nästa buss till inspelningsplatsen. Väl framme bjöds det på frukost, jag nu de själv plocka ihop min egen frukost så som yoghurt, bröd, ost kaffe och juice. Ett underbart bemötande tidigt en söndagsmorgon 😀. Vi var ett gäng på 5-6 stycken personer som tillsammans skulle spela kunder. Och väl på plats i uppbyggnaden av en konstgjord ICA affär stod nu lilla jag ( okej, liten o liten....så liten är jag ju inte😉)och mitt emot mig befann sig Loa Falkman med flera kända reklamfilms profiler, och då- just i den stunden blev jag så satans nervös, pulsen steg och hjärtat bankade men allt eftersom jag befann mig i lokalen och gick runt i denna fejkade ICA affär, landade hjärtats rytm som till sitt normala läge igen och som i en saga var det hela över och vid lunchtid stod jag utanför inspelningsstudion och tänkte för mig själv....Vad fan hände egentligen???🤔 Allt kändes så overkligt och distansierat... Jag återgick till mina vardagsrutineroch minnet av den fejkade ICAaffären har bleknat och blivit suddig, svår att greppa i den verkliga världen för trots allt är reklamfilmsvärlden en fictiv verklighet och önskedröm för många. ..

Om inspelningen där jag medverkar som ICA kund kommer med i tv vet jag inte men om det blir så kommer denna känslan av att vara liten och att kanske inte riktigt duga och räcka till att slå som en betongslägga i mitt ego..  Detta är efterdyningarnas komplexa system som jag upplever efter en förmiddag i den påhittade reklamfilmens värld.

Och vet ni vad.... I Love it!!!💋


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

NY ? Klippt !


Allmänt, 2017-09-16 21:21 av Mats

Ja har vvarit lika roligt samt intressant att få se och medverka i de få statistuppdragen som jag varit med i och även 2 av mina fordon har medverkat även om de syntes lite kort men ändå .


Bilarna var med i Det mest förbjudna av Kerstin Thorwall , och jag var med först i Springfloden och även om jag syntes suddigt genom rutan på Mustangen och endast passerade i detta skymundan så var det bra på sitt sätt .


Den andra medverkan jag var med på inspelningen utav var Borg vs McEnroe och var på bio för att se hur det blev och filmen var det inget fel på mer än att jag blev bortklippt och lite ? snöpligt men jag är kanske ingen så offentlig hen men ändå och med den så trevliga Stellan skarsgård och även de andra medverkande som jag tyckte var trevliga och gör gärna mera insatser med dessa och säkert finns det många andra nice folks .

Ser fram emot nästa uppdrag och lite mer arvode för insatsen .
Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Kan inte låta bli...


Allmänt, 2017-09-04 18:52 av Johanna

... att vara tacksam... och varför skulle jag inte vara det?


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Hej alla


Allmänt, 2017-08-29 08:12 av kely

Hello, I'm so glad you visit my site, I like fashion and often take part in different modes, so I know something about fashion, I usually want to read books about fashion, what more can we be friends with each other? Like fashion as well


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Sida
« Förra 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Nästa »
Visar sida: 7 av 598
Totalt antal inlägg: 2986

Blogg


Läs bloggar skrivna av statister, skådespelare, modeller och eventpersonal på Statist.se

Fotogalleri

The Sweetest
Teater/Musikal


SökSök i Sök »
 


Kontakta oss   Villkor   Sitemap   © 2018 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm  | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan

Gå till mobilversion