Blogg » Allmänt

Sjukt oklar på Blackebergs gymnasium


Allmänt, 2018-07-31 18:01 av Rickard

BONJOUR, MES AMIS - Rickard (med CK) här ;-)

 

Redan igår 30/7 blev jag uppringd av en viss Linda som erbjöd mig att medverka som statist i komediserien "sjukt oklar", vilket jag faktiskt gick med på, trots att inspelningen ägde rum redan dagen efter.

Jag lyckades hitta till Blackebergs gymnasium, där jag denna gång fick agera gymnasieelev på den skolan. Allt flöt på när vi skulle spela mot självaste Clara Henry (som har huvudrollen i serien)

och i slutet av passet, ungefär vid 13-tiden förklarade Lina (vår arbetsgivare) att hon skulle höra av sig om det blir någon mer inspelning för mig imorgon på ONSDAG. Så vi får hålla tummarna att det blir mer av mig i denna komiska produktion. Det är ju trots allt KOMEDIER som är min stil & smak ...& det som jag känner att jag är j#%igt bra på  ;-)

 


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Du fyrer opp hat er ute


Allmänt, 2018-07-22 10:51 av AliHei alle sammen da er min nyeste låt du fyrer opp hat er ute, håper dere liker den:
https://open.spotify.com/album/4jg8xz5ctiXIap8Y6B9HaY
Mvh
Ali Sobut

Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

hej alla!!


Allmänt, 2018-07-20 15:47 av Matilda

Då börjar letandet igen.... Har så länge jag kan minnas varit intresserad utav allt som har med modelande, teatrar och att stå framför kamera men har ej pengar till att skaffa premium villket är ganska synd... Jag är en ytterst glad, sprallig och enveten tjej som gör allt för att komma långt och kämpar in i det sista. Jag har lätt att komma överens med människor och är för det mesta trevlig. Men om någon behandlar någon annan eller mig själv illa kan ja ryta till ordentligt... Jag har alltså ett otroligt temprament haha. Har svårt att få jobb när all min info inte skickas men men... Kram på er


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Ehrab. Den totala lösningen.


Allmänt, 2018-07-14 20:57 av Jorge

Filma repliker är svårt, utmanade och ändå kul. Lite rampfeber får jag när ägaren till företaget är bakom kameran och tycker till. Jag levererar förhoppningsvis och hoppas kunden blir nöjd med resultatet.

Svårt att veta hur man ska läsa, agera. På Bullitfilm är de grymma med att guida en i hur man ska använda rösten. Intressant upplevelse och nyttig lärdom.

 


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Den enda myndiga på Filmkollo


Allmänt, 2018-07-07 22:18 av Rickard

PHEW, vilken vecka (8-o

Har precis anlänt hem från Filmkollo vid Nossebro. Trots att jag var där en hel vecka så känns det ändå som jag har varit i flera månader av nån märklig anledning, troligen för att det så mycket jag har upplevt och framför allt tänkt på.

Åldersgränsen på Filmkollo är 10-18 år, men trots att jag är 19 så fick jag ändå komma in och placerades i en vanlig grupp med 6 ungdomar som vi alla fick som uppgift att samarbeta för att skapa en egen kortfilm ...på kort varsel tyvärr, vilket förstås ledde till att filmen vi gjort inte alls var sevärdig. Men det spelar ingen roll, eftersom detta bara var en kurs där vi testar professionell filmutrustning för att lära oss hur man verkligen producerar riktig film.

Jag vill ju ändå VERKLIGEN skapa filmer/serier på ett seriöst och unikt sett, så detta kollo var lärorikt och en värdefull merit för mig som har många roliga idéer.

Det var faktiskt ett hyfsat lysande kollo, trots att jag var den enda myndiga deltagaren och var liksom omgiven av tokiga och fnissiga yngre tonåringar som vissa av dem gick mig lita på nerverna.

 

AU REVOIR! ;-)


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Sida
« Förra 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Nästa »
Visar sida: 8 av 604
Totalt antal inlägg: 3016

Blogg


Läs bloggar skrivna av statister, skådespelare, modeller och eventpersonal på Statist.se

Fotogalleri

The Sweetest
Teater/Musikal


SökSök i Sök »