Blogg

Blir det napp?


Allmänt, 2016-01-21 18:29

Det går inte riktigt frammåt när det kommer till att få något napp på jobblistan och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag kan inte direkt göra så mycket med vad jag sysslat med för det är ganska lite att göra här i Jönköping. Jag har rätt mycket tid så jag kan åka till Stockholm ett tag och göra lite olika statist och kanske skådespelar jobb. Men först och främst måste jag få napp innan jag åker så jag får se vad jag kan göra med min sida. Göra om lite på presentationen och kanske göra en ny röstinspelning.Visa kommentarer (1)Reklamfilm Vinnarum


Allmänt, 2015-12-30 23:33

Nu har äntligen reklamfilmen för Vinnarum jag var med i kommit ut :) In & kika :D

https://www.youtube.com/watch?v=WbZS82v9XeYVisa kommentarer (0)Att vara jour


Allmänt, 2015-12-03 13:58

Varken idag eller i morgon hade jag något inplanerat. Så jag klickade i mig själv som "tillgänglig omgående" både för idag och för i morgon.

 

För en liten stund sedan kom samtalet

Eftersom jag fortfarande inte hade något inplanerat tackade jag "ja" direkt i telefon efter beskrivningen. Därefter när bekräftelsemailet kom, valde jag att direkt avbocka mig ur "tillgänlig" för morgondagen. Även om jobet är på morgonen, så är det respektabelt att göra detta. När jobbet sedan är klart i morgon, kan jag givetvis klicka i mig som tillgänglig igen på omgående.

Just nu är jag taggad. Statister är viktiga och jag är inräknad. Känslan är skön! Nu ska jag lägga fram kläder för morgondagen enligt beskrivning, så när jag kliver upp är det bara att hoppa in i duschen, klä på sig och gå. Ja, ni läste rätt, "gå". Det är nämligen så att detta sker inte allt för långt från min bostad. Perfekt med en morgonpromenad.

För tillfället är detta allt för mig idag, men jag återkommer med mina tankar och känslor i morgon efter min insats som statist.

Over and outVisa kommentarer (0)Slut i rutan


Allmänt, 2015-11-30 17:45

 

Så var det slut i Bron säsong 3. Jag lånade ut mitt ansikte åt den föga sympatiske Lars-Ove Abrahamsson, brutalt mördad och stympad.Visa kommentarer (0)Allt ljus på mig


Allmänt, 2015-10-25 22:26

Obducerad i Bron 3, avsnitt 5.Visa kommentarer (1)Länge sedan men ack så kul...


Allmänt, 2015-11-11 10:03

En eftermiddag / kväll senhöstas i 2004 (tror jag) i Stockholm med casting och olika staging, tilldelades jag en roll i ICA Norges reklamfilm med tema karaoke "ICA's egne varer". Jag agerade handlande dam med kundvagn.

Även riktigt kul att Elisabeth Andreassen från Bobbysocks var med... självklart i en helt annan roll!

Se reklamfilmen här https://youtu.be/qzdRsATsrOM

 

 Visa kommentarer (0)Jag - men ändå inte


Allmänt, 2015-10-19 12:27

 

Jag som mordoffer i Bron, säsong 3, avsnitt 4.Visa kommentarer (1)Debut i Bron


Allmänt, 2015-10-18 23:21

Så har man trätt in i handlingen i säsong 3 av Bron, avsnitt 4. Det är jag som är Lars-Ove Abrahamsson, 72-årig pensionerad gymnastiklärare från Oxie, påträffad mördad i en solstol på bottnen av ett tömt utomhusbad i Malmö, amputerad på ett känsligt ställe. Nu ska det bli spännande att se vad Lars-Ove har gjort som har fått någon att mörda och stympa honom.Visa kommentarer (0)Nya projekt!


Allmänt, 2015-10-17 19:26

Jag är inte så bra på att uppdatera här märker jag...

 

Nåja. Jag var på audition i Örebro i maj i år. De gillade vad de såg och jag är nu med i Teatervalvets nya höstföreställning 'Trollkarlens assistent' med premiär nästa vecka, den 23 oktober 2015 i Wadköping, Örebro. Johanna Oranen som är en av grundarna är kostymör och jag har aldrig haft så fin kostym som nu!

 

Jag spelar clownen Juan och får göra ett litet clownnummer i första akten. Det är väldigt roligt! Vi har också cirkushästar, elefant och riktigt läskiga demoner med. Första akten kommer att ske inne i teaterladan och sedan ger vi oss av med publiken ut i Wadköping för att leta efter assistenten.

Det är första gången som jag gör så här interaktiv teater så det ska bli spännande att se hur det fungerar i praktiken.

Efter avslutade föreställningar med Teatervalvet så börjar jag återigen att repa min soloföreställning 'En julsaga' som spelades på Boulevardteatern förra året. Den ska finslipas och snyggas till för att kunna spelas till jul i år. Jag hoppas såklart att jag ska kunna spela den även på Boulevard, men det är rätt fullt nu så vi får se hur det blir. Det lutar i alla fall åt att jag får spela den i Wadköping, vilket passar utmärkt då stadsdelen är en liten 1800-talsstad med låga timmerhus och kullerstensgator. Johanna Oranen från Teatervalvet ska göra min kostym, vilket också kommer att lyfta föreställningen till nya höjder!

Bredsjö kulturkooperativ jobbar på med andra projekt nu, men min kollega Lena Andersson ska börja producera vår cabaret 'Alla gillar att grilla' som vi spelade hela våren för att kunna gå ut med den efter nyår igen. Jag håller tummarna för att det ska fungera och att vi får många spelningar.

Mycket på gång nu med andra ord.Visa kommentarer (0)känns konstigt...


Allmänt, 2015-10-16 20:24

...att se sig själv med andras ögon!

Fick några bilder från  modellfotograferingen....tack Amir! Vad duktig du är!Visa kommentarer (0)Sida
« Förra 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Nästa »
Visar sida: 12 av 201
Totalt antal inlägg: 2003

BlogginfoSkriv gärna i vår blogg. Det är inte tillåtet att hänvisa till en egen blogg. Bloggen ska handla om film, tv, statistjobb, teater, modell, event, inspelningar, casting, publikjobb etc. Vill du skriva om din semester, barn och privata upplevelser så får du hitta ett annat forum.


SökSök i Sök »


Populäraste bloggarna

Staistjobb Tyra
En vecka kvar till streetdance-uppvisningen! Tyra


Mest lästa senaste månaden

En vecka kvar till streetdance-uppvisningen! Tyra
Staistjobb Tyra


 


Kontakta oss   Villkor   Policy   Sitemap   © 2018 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm  | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan