Blogg

Ayub's musikvideo


Allmänt, 2016-02-20 17:42

Hej!

 

Idag agerade jag statist i Ayub's musikvideo "Unconditional Love".

Ayub är en ny kurdisk deubutantartist och hans musikvideo är likt ”Romeo & Julia” en historia om gränslös kärlek. Jag fick agera gäst på huvudkaraktärernas bröllop.

Det var både kul och lärorikt att få vara statist och se en musikvideoscen växa fram. Jag ser fram emot slutprodukten!


Uppdatering 2016-04-13
Så här blev slutresultatet: https://www.youtube.com/watch?v=gKRpNt4c7hQ

 

Ayub - Unconditional LoveAyub - Unconditional LoveAyub - Unconditional LoveAyub - Unconditional LoveAyub - Unconditional Love

 Visa kommentarer (2)Så var det dags igen


Allmänt, 2016-01-26 11:21

I förra veckan var det dags igen att filmas. Denna gången för lite informationsfilm och tagningarna var många. En intervju ingick också, med många frågor och svar.

Kul, tyckte jag.

 Visa kommentarer (0)Smajl i världsklass


Allmänt, 2016-01-24 19:16

Det är ett tag sedan senaste jobbet men i torsdags var det dags för ett snabbjobb, 20 minuter i fotoateljé för en reklambild till folktandvården. Titta in i kameran och fyra av ett "supersmajl". "Världsklass" tyckte fotografen. Men det sa han förstås också till tjejen som blev fotograferad före mej ;-)Visa kommentarer (0)Blir det napp?


Allmänt, 2016-01-21 18:29

Det går inte riktigt frammåt när det kommer till att få något napp på jobblistan och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag kan inte direkt göra så mycket med vad jag sysslat med för det är ganska lite att göra här i Jönköping. Jag har rätt mycket tid så jag kan åka till Stockholm ett tag och göra lite olika statist och kanske skådespelar jobb. Men först och främst måste jag få napp innan jag åker så jag får se vad jag kan göra med min sida. Göra om lite på presentationen och kanske göra en ny röstinspelning.Visa kommentarer (1)Reklamfilm Vinnarum


Allmänt, 2015-12-30 23:33

Nu har äntligen reklamfilmen för Vinnarum jag var med i kommit ut :) In & kika :D

https://www.youtube.com/watch?v=WbZS82v9XeYVisa kommentarer (0)Att vara jour


Allmänt, 2015-12-03 13:58

Varken idag eller i morgon hade jag något inplanerat. Så jag klickade i mig själv som "tillgänglig omgående" både för idag och för i morgon.

 

För en liten stund sedan kom samtalet

Eftersom jag fortfarande inte hade något inplanerat tackade jag "ja" direkt i telefon efter beskrivningen. Därefter när bekräftelsemailet kom, valde jag att direkt avbocka mig ur "tillgänlig" för morgondagen. Även om jobet är på morgonen, så är det respektabelt att göra detta. När jobbet sedan är klart i morgon, kan jag givetvis klicka i mig som tillgänglig igen på omgående.

Just nu är jag taggad. Statister är viktiga och jag är inräknad. Känslan är skön! Nu ska jag lägga fram kläder för morgondagen enligt beskrivning, så när jag kliver upp är det bara att hoppa in i duschen, klä på sig och gå. Ja, ni läste rätt, "gå". Det är nämligen så att detta sker inte allt för långt från min bostad. Perfekt med en morgonpromenad.

För tillfället är detta allt för mig idag, men jag återkommer med mina tankar och känslor i morgon efter min insats som statist.

Over and outVisa kommentarer (0)Slut i rutan


Allmänt, 2015-11-30 17:45

 

Så var det slut i Bron säsong 3. Jag lånade ut mitt ansikte åt den föga sympatiske Lars-Ove Abrahamsson, brutalt mördad och stympad.Visa kommentarer (0)Allt ljus på mig


Allmänt, 2015-10-25 22:26

Obducerad i Bron 3, avsnitt 5.Visa kommentarer (1)Länge sedan men ack så kul...


Allmänt, 2015-11-11 10:03

En eftermiddag / kväll senhöstas i 2004 (tror jag) i Stockholm med casting och olika staging, tilldelades jag en roll i ICA Norges reklamfilm med tema karaoke "ICA's egne varer". Jag agerade handlande dam med kundvagn.

Även riktigt kul att Elisabeth Andreassen från Bobbysocks var med... självklart i en helt annan roll!

Se reklamfilmen här https://youtu.be/qzdRsATsrOM

 

 Visa kommentarer (0)Jag - men ändå inte


Allmänt, 2015-10-19 12:27

 

Jag som mordoffer i Bron, säsong 3, avsnitt 4.Visa kommentarer (1)Sida
« Förra 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Nästa »
Visar sida: 13 av 201
Totalt antal inlägg: 2004

BlogginfoSkriv gärna i vår blogg. Det är inte tillåtet att hänvisa till en egen blogg. Bloggen ska handla om film, tv, statistjobb, teater, modell, event, inspelningar, casting, publikjobb etc. Vill du skriva om din semester, barn och privata upplevelser så får du hitta ett annat forum.


SökSök i Sök »


Populäraste bloggarna

hej alla!! Matilda
Ehrab. Den totala lösningen. Jorge
Den enda myndiga på Filmkollo Rickard
Uppdrag av Lidingö Kommun Eva
Min statistroll i Julkalendern 2018 Rickard


Mest lästa senaste veckan

Ehrab. Den totala lösningen. Jorge
hej alla!! Matilda


Mest lästa senaste månaden

Min statistroll i Julkalendern 2018 Rickard
Uppdrag av Lidingö Kommun Eva
Den enda myndiga på Filmkollo Rickard
Ehrab. Den totala lösningen. Jorge
hej alla!! Matilda


 


Kontakta oss   Villkor   Sitemap   © 2018 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm  | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan

Gå till mobilversion