Blogg

Nya projekt!


Allmänt, 2015-10-17 19:26

Jag är inte så bra på att uppdatera här märker jag...

 

Nåja. Jag var på audition i Örebro i maj i år. De gillade vad de såg och jag är nu med i Teatervalvets nya höstföreställning 'Trollkarlens assistent' med premiär nästa vecka, den 23 oktober 2015 i Wadköping, Örebro. Johanna Oranen som är en av grundarna är kostymör och jag har aldrig haft så fin kostym som nu!

 

Jag spelar clownen Juan och får göra ett litet clownnummer i första akten. Det är väldigt roligt! Vi har också cirkushästar, elefant och riktigt läskiga demoner med. Första akten kommer att ske inne i teaterladan och sedan ger vi oss av med publiken ut i Wadköping för att leta efter assistenten.

Det är första gången som jag gör så här interaktiv teater så det ska bli spännande att se hur det fungerar i praktiken.

Efter avslutade föreställningar med Teatervalvet så börjar jag återigen att repa min soloföreställning 'En julsaga' som spelades på Boulevardteatern förra året. Den ska finslipas och snyggas till för att kunna spelas till jul i år. Jag hoppas såklart att jag ska kunna spela den även på Boulevard, men det är rätt fullt nu så vi får se hur det blir. Det lutar i alla fall åt att jag får spela den i Wadköping, vilket passar utmärkt då stadsdelen är en liten 1800-talsstad med låga timmerhus och kullerstensgator. Johanna Oranen från Teatervalvet ska göra min kostym, vilket också kommer att lyfta föreställningen till nya höjder!

Bredsjö kulturkooperativ jobbar på med andra projekt nu, men min kollega Lena Andersson ska börja producera vår cabaret 'Alla gillar att grilla' som vi spelade hela våren för att kunna gå ut med den efter nyår igen. Jag håller tummarna för att det ska fungera och att vi får många spelningar.

Mycket på gång nu med andra ord.Visa kommentarer (0)känns konstigt...


Allmänt, 2015-10-16 20:24

...att se sig själv med andras ögon!

Fick några bilder från  modellfotograferingen....tack Amir! Vad duktig du är!Visa kommentarer (0)Att ta steget & att sova på saker


Allmänt, 2015-10-13 04:39

Sitter här, mitt i natten, klockan är 04:28. Jag dricker för mycket kaffe och har lagt alldeles för mycket tid på att fylla i statist-CV och fixa bilder, haha ;)

I natt har jag sökt mitt första statistjobb. Eller tja, jag var statist i en musikvideo häromveckan, men det jobbet sökte jag liksom inte. Jag hittade det på twitter. Men det var så kul, och jag hade ju funderat jättelänge på att börja jobba som statist, och nu är jag så pepp på mer!

Men ska jag våga? Ska jag lägga de där slantarna på att bli betalande medlem? Ja, det är ju inte mycket pengar. Grejen är väl att när man betalar för något, så blir det liksom på riktigt, på allvar.

Det börjar bli dags att gå och lägga sig. Sover man på saken blir saken lätt platt, men jag ska nog bannemig sova på den här saken. Imorgon så kommer jag förmodligen att ta steget. Äh, jag har ju redan bestämt mig för att ta steget, vem försöker jag lura?

Vi hörs och ses kanske i närheten av en filmkamera :)

Sov gott!Visa kommentarer (1)Modell fotografering med en häst


Allmänt, 2015-10-15 18:53

Det var första gången för mig att fotografera med en häst. Inte alls så lätt att kuna göra alla idear man hade. Man måste vara försiktig och varsam med hästen. Det var en jätte kul erfarenhet.

 Visa kommentarer (0)Springfloden för andra gången 2015


Allmänt, 2015-10-12 14:55

Då vart jag med för andra gången på nya TVserien Springfloden som ska visas på SVT snart. Och återigen spelar jag "gangster" med en lite mer avancrad statistroll.

 

Här med Filip & AlexanderVisa kommentarer (0)Det finns verkligen...


Allmänt, 2015-10-10 23:19

...en mening med allt! Det blev ju inget med den tyska tv serien och lite snopen blev jag. Men... i veckan som gick var jag på en Modellfotografering och idag lördag har jag varit i Stockholm på casting för en liten roll i en film! Nu är det bara till att hålla tummarna och se vad det blir av detta!Visa kommentarer (0)Comeback till Springfloden


Allmänt, 2015-10-09 17:00

Några dagar sedan ringde dem ifrån springfloden och ville ha tillbaka mig i en scen till på Måndag. Och de känns riktigt kul att bli återuppringd och att de va 7-8pers som skulle tillbaka ifrån de 40-50tal som va på den första inspelningen, så något intryck måste man väll ha gjort :D

 

Förövringt ser de dött ut på statistsidan, så har ni något påG där jag ser ut att passa in. Tveka inte på att höra av er! Helst runt halland/västra götaland om de inte är en större peng inblandad eller reseersättning. Då jag är arbetslös just nu kan jag tyvärr inte gå back på de uppdragen man åker på som man kan göra när man har jobb då man inte gör detta för lönens skull utan för att de är förjäkla kul :) Kan även tänka mig att gå på lite skådespeleri och modelljobb :)

 

Hör av er.

0761111951

Chrullelife@live.com

-

Backstage ifrån förra Springfloden inspelningen där jag var gangster/huligan som jag även ska spela i rollen på Måndag.

 Visa kommentarer (0)Ny reklamfilm


Allmänt, 2015-10-03 20:49

Äntligen kom den ut, det roligaste jobbet jag gjort.

https://www.youtube.com/watch?v=t8cnyjHKNwoVisa kommentarer (0)Första jobbet avklarat.


Allmänt, 2015-09-30 08:51

Hejhejhej.

Då var första jobbet avklarat, och fyfasen vad kul de var :)

En heldag i Göteborg med teamet Filmlance och produktion av

nya serien Springfloden som visas på SVT 2016 där jag spelade

"Kriminell/Huligan" och mer kan jag nog inte gå in på.

 

Vill tacka teamet Filmlance för en jäkigt kul dag och GRYM service

med bra fika mat och allt som ingick :)

Väldigt trevliga och bra bemötande av alla tycker jag.

 

Visst ser ja kriminell ut??

 

 

// C.Visa kommentarer (1)Första jobbet.


Allmänt, 2015-09-27 10:28

Kuul! På Tisdag blir de mitt första statistjobb.

Lite av en gammal avdammad dröm som slår in :)

 

"Ni kommer att gestalta de kriminella killar som träffas

för att betta pengar i cagefighten men som blir gripna av polisen."Visa kommentarer (0)Sida
« Förra 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Nästa »
Visar sida: 14 av 201
Totalt antal inlägg: 2003

BlogginfoSkriv gärna i vår blogg. Det är inte tillåtet att hänvisa till en egen blogg. Bloggen ska handla om film, tv, statistjobb, teater, modell, event, inspelningar, casting, publikjobb etc. Vill du skriva om din semester, barn och privata upplevelser så får du hitta ett annat forum.


SökSök i Sök »


Populäraste bloggarna

Ehrab. Den totala lösningen. Jorge
Den enda myndiga på Filmkollo Rickard
Uppdrag av Lidingö Kommun Eva
Min statistroll i Julkalendern 2018 Rickard


Mest lästa senaste veckan

Ehrab. Den totala lösningen. Jorge


Mest lästa senaste månaden

Min statistroll i Julkalendern 2018 Rickard
Uppdrag av Lidingö Kommun Eva
Den enda myndiga på Filmkollo Rickard
Ehrab. Den totala lösningen. Jorge


 


Kontakta oss   Villkor   Sitemap   © 2018 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm  | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan

Gå till mobilversion