Blogg

Tjejernas Omklädningsrum


Allmänt, 2017-09-21 21:58

Nu är det snart premiär på Beata Rappes kortfilm Tjejernas Omklädningsrum som jag var med och spela in i januari i år.

Tjejernas Omklädningsrum har premiär på årets STOCKmotion 14 oktober och du kan se en liten trailer för den här:

https://vimeo.com/230913021

http://stockmotion.se/filmer/tjejernas-omkladningsrum

Läs mer om STOCKmotion och se filmfestivalens program här: www.stockmotion.seVisa kommentarer (0)Instagram


Allmänt, 2017-09-20 22:40

jessicaludmila1Visa kommentarer (0)ICA reklamfilm


Allmänt, 2017-09-17 13:58

Eftertankens malande oro...

Jag var för ett par veckor sedan med som statist, spelade kund i Icaaffär, och det var en häftig upplevelse 😉.

Jag fick telefonsamtalet dagen efter det att jag hade registrerat mig som medlem på statist.se

Detta var en torsdag och inspelningen var på söndag med start klockan 08.30. och givetvis blev jag försenad 😱 - jag missade bussen jag skulle med från Slussen. Jag kände mig totalt misslyckad och tänkte i mitt sinne att nu är det tvärkört. Samtalet till inspelningsstudion var ångestladdade som ni säkert förstår. Men när jag äntligen fick tag på min kontaktperson för jobbet så blev allt mycket mer ljusare☺.

Att jag skulle bli sen en halvtimme var inget problem, vilket var oerhört skönt att höra i mitt uppstressande tillstånd😉).

Sagt och gjort så tog jag nästa buss till inspelningsplatsen. Väl framme bjöds det på frukost, jag nu de själv plocka ihop min egen frukost så som yoghurt, bröd, ost kaffe och juice. Ett underbart bemötande tidigt en söndagsmorgon 😀. Vi var ett gäng på 5-6 stycken personer som tillsammans skulle spela kunder. Och väl på plats i uppbyggnaden av en konstgjord ICA affär stod nu lilla jag ( okej, liten o liten....så liten är jag ju inte😉)och mitt emot mig befann sig Loa Falkman med flera kända reklamfilms profiler, och då- just i den stunden blev jag så satans nervös, pulsen steg och hjärtat bankade men allt eftersom jag befann mig i lokalen och gick runt i denna fejkade ICA affär, landade hjärtats rytm som till sitt normala läge igen och som i en saga var det hela över och vid lunchtid stod jag utanför inspelningsstudion och tänkte för mig själv....Vad fan hände egentligen???🤔 Allt kändes så overkligt och distansierat... Jag återgick till mina vardagsrutineroch minnet av den fejkade ICAaffären har bleknat och blivit suddig, svår att greppa i den verkliga världen för trots allt är reklamfilmsvärlden en fictiv verklighet och önskedröm för många. ..

Om inspelningen där jag medverkar som ICA kund kommer med i tv vet jag inte men om det blir så kommer denna känslan av att vara liten och att kanske inte riktigt duga och räcka till att slå som en betongslägga i mitt ego..  Detta är efterdyningarnas komplexa system som jag upplever efter en förmiddag i den påhittade reklamfilmens värld.

Och vet ni vad.... I Love it!!!💋Visa kommentarer (0)NY ? Klippt !


Allmänt, 2017-09-16 21:21

Ja har vvarit lika roligt samt intressant att få se och medverka i de få statistuppdragen som jag varit med i och även 2 av mina fordon har medverkat även om de syntes lite kort men ändå .


Bilarna var med i Det mest förbjudna av Kerstin Thorwall , och jag var med först i Springfloden och även om jag syntes suddigt genom rutan på Mustangen och endast passerade i detta skymundan så var det bra på sitt sätt .


Den andra medverkan jag var med på inspelningen utav var Borg vs McEnroe och var på bio för att se hur det blev och filmen var det inget fel på mer än att jag blev bortklippt och lite ? snöpligt men jag är kanske ingen så offentlig hen men ändå och med den så trevliga Stellan skarsgård och även de andra medverkande som jag tyckte var trevliga och gör gärna mera insatser med dessa och säkert finns det många andra nice folks .

Ser fram emot nästa uppdrag och lite mer arvode för insatsen .

Visa kommentarer (0)Kan inte låta bli...


Allmänt, 2017-09-04 18:52

... att vara tacksam... och varför skulle jag inte vara det?Visa kommentarer (0)Hej alla


Allmänt, 2017-08-29 08:12

Hello, I'm so glad you visit my site, I like fashion and often take part in different modes, so I know something about fashion, I usually want to read books about fashion, what more can we be friends with each other? Like fashion as wellVisa kommentarer (0)Cirkus, Simul nycirkusläger och vighet


Allmänt, 2017-08-23 20:39

Jag har tränat nycirkus på Skurups kulturskola i 10 år nu. Vi tränar akrobatik, jonglering, drama, vighet och mycket annat. Det jag är bäst på är vigheten. På bilden här gör jag skorpionen. Just nu över jag på att kunna göra den när jag står på händer. Det börjar bli bättre :D. I sommar var jag på Simul Nycirkusläger på Skurups Folkhögskola. Det kom över 60 barn och ungdomar från hela Norden - även Island! Det var jättekul! I år var andra gången som det var Simul. Hoppas på fler gånger.Visa kommentarer (0)Idol


Allmänt, 2017-08-22 20:58

Passar på att kika in här under reklampausen...

15 "okända" har kollat min sida sedan igår... ok, är faktiskt nyfiken, VEM kollar in mig 🕵🏻‍♀️Visa kommentarer (0)Kidsbrandstore


Allmänt, 2017-08-16 14:21

Hej allesammans!

Hoppas alla har haft ett undebart sommarlov!

Nu på sommarlovet har jag faktiskt fått några erbjudander från statis.se men jag kunde inte va med då, jag var bort rest då!

Ett erbjudande var 4000 kr, mäktigt va?

Men när jag var bort rest så har jag plåtat lite bilder! Och som ni kanske ser rubriken så ska jag berätta en rolig sak som jag är!

Jag är influencer för kidsbrandstore.se det är jätte kul! Jag får gratis märkeskläder för att jag ska visa upp det på mina medier.

Jag söker också en duktig fotograf som kan ta proffsiga bilder på mig. Hör av dig om du bor i stockholm! Till

agnes@amonit.se eller ring 0725576309


Visa kommentarer (0)... en dag händer det


Allmänt, 2017-08-15 18:21

Frågan  är bara... när?

 Visa kommentarer (0)Sida
« Förra 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa »
Visar sida: 2 av 201
Totalt antal inlägg: 2002

BlogginfoSkriv gärna i vår blogg. Det är inte tillåtet att hänvisa till en egen blogg. Bloggen ska handla om film, tv, statistjobb, teater, modell, event, inspelningar, casting, publikjobb etc. Vill du skriva om din semester, barn och privata upplevelser så får du hitta ett annat forum.


SökSök i Sök »


Populäraste bloggarna

Staistjobb Tyra
En vecka kvar till streetdance-uppvisningen! Tyra


Mest lästa senaste månaden

En vecka kvar till streetdance-uppvisningen! Tyra
Staistjobb Tyra


 


Kontakta oss   Villkor   Policy   Sitemap   © 2018 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm  | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan