Blogg

D.Jungle


Allmänt, 2017-05-03 14:05

https://www.facebook.com/djungleee/

d.jungle@InstagramVisa kommentarer (0)Priset som Bästa Skådis vid årets Pixel, Skånes Filmfestival


Allmänt, 2017-04-22 21:53

Bästa skådis: Min pappa dog varje kväll – Agnes Mikkeline Hansen

Idag var jag på Pixel, Skånes Filmfestival där min debutfilm Min Pappa Dog Varje Kväll var nominerad till årets Talent Award. Tyvärr vann inte Karen Helene Haugaard och filmen det priset, men jag vann priset för bästa skådespelare! Jag blev så förvånad att jag inte visste vad jag skulle säga när jag gick upp på scenen. Här under kan ni läsa juryns motivering (jag blev mycket stolt...) :

Med motiveringen: Ett skådespeleri som förmår att ge inblick i en komplex känslovärld med nyanser som får tittaren att känna igen sig i situationen. Med väldig närvaro och hudlöshet förmedlas en människas hela känslospektra i dennes blickar. Vi ser här en skådespelare som med äkthet i sin roll skapar förutsättningen för att för att förstå den komplexa psykologi som löper parallellt med den till synes enkla handlingen i filmen.

 

Karen Helene fick ett väldigt fint hedersomnämnande för filmen, som ni kan läsa om på Pixel, Skånes Filmfestivals hemsida:

 

http://www.filmiskane.se/pixelVisa kommentarer (0)Första castingen ever


Allmänt, 2017-04-20 19:41

Nu har jag varit på min första casting, som blev av i Skövde på Hotell Billingen den 18 april.
Cellbes sökte nya modeller. 
Det var väldigt roligt detta men kändes nervöst när det var så många medsökanden. kanske lite för nervöst...
Nu så här i efterhand vet jag att jag kunde gjort så mycket bättre ifrån mig, but hey...
Det var min första gång och nästa gång kommer det att bli helt annorlunda.
Well, vi kör på! Jag har för mycket fritid för mitt eget bästa. jag hoppas att jag får vara med om ett riktigt äventyr :)
Visa kommentarer (0)Vår tid är nu


Allmänt, 2017-04-18 11:03

Så lycklig o tacksam. En bortglömd dröm har blivit sann. Har kommit med som statist i Jarowskijs produktion som kommer ut till hösten 2017. Idag 17.00 kostymprov i Jonsered. Spännande o roligt.Visa kommentarer (0)Premiär på Viaplay-serien Veni Vidi Vici i Köpenhamn


Allmänt, 2017-04-07 20:20

Igår var det premiär och förhandsvisning på de två första avsnitten av tv-serien Veni Vidi Vici i Dagmarbiografen i Köpenhamn. I serien spelar jag karaktären Sam Daugaard, dotter till Karsten och Jonna Daugaard. Två dagar innan hade det varit premiärvisning i Stockholm, men igår var alltså första gången som jag såg serien och det var ganska pirrigt! Som tur är har serien redan fått ganska bra recessioner och ska nu visas i hela världen. 

 

På bilden ser ni mig tillsammans med min seriepappa Thomas Bo Larsen, min seriemamma Livia Millhagen, och två av seriens andra huvudkaraktärer, Michael Wincott och Rafael Edholm, som tillika är seriens regissör. Jag hade längtad jättemycket efter att träffa dem alla igen och som ni ser ser jag ganska nöjd ut. Michael Wincott är just nu aktuell i den nya filmen Ghost in a Shell och är även med HBOserien Westworld. Förutom det är han känd för filmerna The Crow, Robin Hood, The Four Musketeers och en massa andra. Jag är SÅ glad att ha jobbat tillsammans med dessa coola människorna.Visa kommentarer (0)Artikel från SVTs kulturnyheter om serien Veni Vidi Vici


Allmänt, 2017-03-31 19:15

Läs eller hör om Rafael Edholms och Livia Millhagens tanker bakom nya Viaplay-serien Veni vidi vici i denna intervju från SVTs kulturnyheter.

 

http://www.svt.se/kultur/porr-och-familjeliv-i-rafael-edholm-nya-tv-serieVisa kommentarer (0)Here's to the fools who dream


Allmänt, 2017-03-29 13:39

Efter att jag gick ut Spegelteaterns skådespelautbildning 2004 så arbetade jag som skådespelare för film och teater till 2013. När jag spelat sista föreställningen av Strindbergs "Oväder" och packat ihop alla paljetter från burlesqueshowen så kände jag att jag behövde en paus. Jag ville hitta den kreativa skaparglädjen igen för att göra mig själv och mina framtida roller rättvisa. Jag började istället studera och arbeta med filmfestivaler för att efter några år börja arbeta med biografer. Idag driver jag Biograffestivalen som visar film i lokaler som brukade vara festivaler. En dröm!

Men...jag börjar äntligen känna av det där suget som hade försvunnit 2013. Jag börjar längta, drömma och fundera över nya utmaningar inom film och teater. För det är ju så, som många av er säkert känner igen, att vi nte riktigt väljer det här yrket, utan yrket väljer oss (!?).

Jag kan aldrig sluta helt. Aldrig gå av scenen för att aldrig återvända. Aldrig ta ett sista danssteg. Aldrig stänga dörren, hur trött jag än kan bli på branschen. Jag känner mig hemma här och nu när jag äntligen är tillbaka så är det som att ha återfått en del av mig själv som jag saknat utan att riktigt veta hur mycket.

Jag hoppas vi ses!

Angelica

 

 Visa kommentarer (0)Promo line för Viaplay-serien Veni Vidi Vici


Allmänt, 2017-03-28 19:36

Hej!

 

Idag gjorde jag en promovideo för nya Viaplay-serien Veni Vidi Vici där jag spelar dansk/svenska Sam Dauggard.

Serien får premiär 13 april. Se med - det blir kul :D.

Ni kan se min promovideo här

 

https://youtu.be/DVaj5bjW3xcVisa kommentarer (0)Härlig skogsmiljö


Allmänt, 2017-03-22 13:44

Så bar det av igen, tidigt i morse, till en inspelning av Bron 4. Det är andra gången i samma serie jag gör samma person, för denna figur m.m. är tydligen något återkommane i hela nya serien. Det var en skön och solig inspelningsdag och allt flöt på. Det var också kul att få blivit uppklädd rejält i nya paltor, som inte bara är ens egna. Sen en massa attiraljer till detta, det kändes mer helt.

En härlig dag med skådisbesök m.m.Visa kommentarer (0)Lycka är...


Allmänt, 2017-03-20 16:08

Lycka är en lya i Stockholm. Denna lycka är min, även om det handlar om en 2-hands lägenhet på bara ett rum, pentry och dusch. Läget är fantastiskt: I Ekerö med utsikt på Mälaren! Lägenheten ligger inte väldigt nära tunnelbanan, men vad gör det, bushållplatsen är bara ett stenkast från husets ingång.

Jag ser fram emot många statist jobb i Stockholm.Visa kommentarer (0)Sida
« Förra 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa »
Visar sida: 6 av 201
Totalt antal inlägg: 2003

BlogginfoSkriv gärna i vår blogg. Det är inte tillåtet att hänvisa till en egen blogg. Bloggen ska handla om film, tv, statistjobb, teater, modell, event, inspelningar, casting, publikjobb etc. Vill du skriva om din semester, barn och privata upplevelser så får du hitta ett annat forum.


SökSök i Sök »


Populäraste bloggarna

Ehrab. Den totala lösningen. Jorge
Den enda myndiga på Filmkollo Rickard
Uppdrag av Lidingö Kommun Eva
Min statistroll i Julkalendern 2018 Rickard


Mest lästa senaste veckan

Ehrab. Den totala lösningen. Jorge


Mest lästa senaste månaden

Min statistroll i Julkalendern 2018 Rickard
Uppdrag av Lidingö Kommun Eva
Den enda myndiga på Filmkollo Rickard
Ehrab. Den totala lösningen. Jorge


 


Kontakta oss   Villkor   Sitemap   © 2018 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm  | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan

Gå till mobilversion