Blogg

Andra teasern på Veni Vidi Vici


Allmänt, 2017-03-18 21:22

Snart är det premiär på Veni Vidi Vici där jag spelar dotter till Thomas Bo Larsen och Livia Millhagen.

Filmen regisseras av Rafael Edholm och visas på Viaplay i hela norden.Visa kommentarer (0)Viaplays originalserie Veni Vidi Vici har som enda svenska bidrag nominerats till det prestigefyllda


Allmänt, 2017-03-09 22:42

http://news.viaplay.se/viaplay-originalet-veni-vidi-vici-nominerad-cannes/Visa kommentarer (0)Redan som liten


Allmänt, 2017-03-04 00:03

Redan som liten ville jag bli skådespelerska, och den drömmen finns kvar än idag ;)

Gick med i lite olika teatergrupper och gjorde en del uppsättningar, men det räckte inte för mig så efter att jag gått ut skolan (och några års jobbande) passade jag på att gå en teater kurs på college i USA och det väckte bara intresset ännu mer !

Så nu tänkte jag att jag verkligen vill satsa på det här med skådespeleri, reklamfilm och statistinsattser !

Hoppas att jag genom denna kanal får testa på massa olika uppdrag så jag kan få leva ut min barndomsdröm ;)

xoxoVisa kommentarer (0)Första teasern på Viaplay-serien Veni Vidi Vici


Allmänt, 2017-02-28 23:45

Snart är det premiär för Viaplayserien Veni Vidi Vici där jag spelar den dansk/svenska tjejen Sam - dotter till Thomas Bo Larsen och Livia Millhagen. Se första teasern till serien här:

https://www.youtube.com/watch?v=HzBGRsGzzzQ

 

Serien regisseras av Rafael Edholm

 Visa kommentarer (0)Babel


Allmänt, 2017-02-23 13:42

Så sitter man här då i entren till SVT med en biljett till "Babel", som ska handla om litteratur och världens alla hörn. Jag har dubbelkollat biljetten, faktiskt mer än det. Det står att det ska vara idag 23.02.2017 från kl. 13.30, men ingen är här, inga skyltar, ingenting och även receptionisten visste ingenting.

Jag är jättebesviken förstås. Det är min andra dåliga erfarenhet av fem från att vara publik. Fortsätter det på detta sätt kan de nog snart inte längre fylla salarna.Visa kommentarer (0)Drömm


Allmänt, 2017-02-18 17:43

Vem drömmer inte?! Man drömmer om att ha en fantastisk lägenhet eller blir rik eller, vem vet, en Hollywood star.

Vad är det din drömm?

Min lilla dröm (förutom allt som står ovan ;-) ) är att prova mig fram i en historisk film som utspelas på 1900-talet. Perioden kan sträcka sig från 1900-1960. Typ Fröken Frimans krig.

Drömmer kan gå i uppfyllelse....Visa kommentarer (0)Reklamfilm för Svenska Biografer


Allmänt, 2017-02-15 14:01

Igår (14/2) var sista inspelningsdagen för denna reklamfilm. Redan i söndags sent på kvällen spelades första delen in. Det var en utescen och der var rätt kallt ute. Lyckligtvis fick vi vänta i salongen mellan tagningarna. Vi skulle jubla på sidan om röda mattan. Det var inte svårt alls. Igår skulle jag däremot låtsas somna och vakna till. Jag levde mig in i rollen, så att jag blev riktigt trött av det.

Åter igen har jag träffat trevliga människor (de andra statisterna). Vi hade givande samtal medan vi väntade på vår tur. Jag fick också intressanta tips. Jag hoppas förstås på flera uppdrag eftersom det är så roligt med inspelningarna.Visa kommentarer (1)Nya tider väntar


Allmänt, 2017-02-06 15:42

Dagen jag aldrig trodde skulle komma, har kommit! 1 februari gick jag i pension efter nära 44 år i arbetslivet. Det är både slutet på något som aldrig kommer tillbaka och början på något nytt. Jag har bestämt mej för att bli statist, skådespelare, modell eller något annat som kan tänkas dyka upp här på statist.se!

Min profil är klar, ska bara be frun ta några bättre bilder. Det är inte så lätt att ta bra "selfies" med en iPhone. Ett eget bolag finns som kan ta hand om ersättningar. Sedan börjar arbetet att söka uppdrag på allvar. Here I come!

 Visa kommentarer (0)Premiären avklarad.


Allmänt, 2017-02-03 18:04

Ja då har man man gjort sitt första statist framträdande. Gick mycket bra. Vår tid är nu blev den första. Hoppas på mer.Visa kommentarer (0)Statist i Jordskott II


Allmänt, 2017-02-03 11:47

Igår fick jag vara statist i serien Jordskott II. Det var en underbar upplevelse igen. Det är så roligt att träffa andra statister och chatta med dem. Anvisningarna för den lilla roll jag skulle spela var lite knapphända, men det kom jag först på när vi väl spelade. Nästa gång ska jag fråga innan ; -). I alla fall gick det bra. Det behövdes bara tre tagningar och vi var många inblandade i den scenen.

Jag fick köpa en ny jacka, eftersom jag inte hade någon i en passande färg, men jag behövde i alla fall en ny jacka till våren och nu var det rea. Så det gällde att passa på. Så fick jag också en liten ersättning - de kallar det lön. Pengarna kommer att betala mina utgifter. Glädjen var gratis.

Tyvärr måste jag flytta till Malmö nästa månad, eftersom jag inte ens har ett eget rum här, men kan få det i Malmö. Jag hoppas att jag får tillfälle i Malmö att fortsätta - eller ett eget rum eller en egen 1:a här i Stockholm innan jag flyttar till Malmö.

Vill du veta mer om mig kan du läsa min privata blogg: dorotheeinternational.wordpress.com

Vi hörs
DorotheeVisa kommentarer (0)Sida
« Förra 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa »
Visar sida: 6 av 200
Totalt antal inlägg: 1999

BlogginfoSkriv gärna i vår blogg. Det är inte tillåtet att hänvisa till en egen blogg. Bloggen ska handla om film, tv, statistjobb, teater, modell, event, inspelningar, casting, publikjobb etc. Vill du skriva om din semester, barn och privata upplevelser så får du hitta ett annat forum.


SökSök i Sök »


 


Kontakta oss   Villkor   Policy   Sitemap   © 2018 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm  | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan

Gå till mobilversion