Blogg

Artikel om mig i Ystads Allehanda


Allmänt, 2017-01-25 14:31

http://www.ystadsallehanda.se/skurup/agnes-drommer-om-historisk-film/

 

Lite småfel i artikeln men annars ok :)Visa kommentarer (0)Mitt första uppdrag


Allmänt, 2017-01-17 22:07

Idag fick jag svar på min fråga från igår: Nej, man behöver inte vänta lika länge på ett uppdrag som man väntar på en lägenhet. Redan idag blev jag uppringd och tillfrågad om jag hade tid och kunde komma till en inspelning av dansscener mit få andra deltagare och en koreograf. Visst åkte jag dit och jag har haft så rolig och träffad så trevliga människor, särskilt de andra dansarna. Vi var fem dansare, fyra kvinnor och en man. Roligt var också, att två av oss kvinnor var klädda i svart och vi två andra hade röda klänningar.

Scenerna som spelades in var tänkt för en kort serie på fem tillfällen, som ska starta i vår och kommer att handla om kreativitet. Det var Anna och Paul film som ansvarade får inspelningen och det skedde på Spring studios ute på Västberga Allé 60.

Dessutom fick jag ett samtal till. Det gällde Jordskott, säsong 2. Där får jag vara med som statist. Därutöver fick jag två mejl angående att vara publik för "Hur Gör Djur" och "Biggest Loser Final 2017". Jag ser fram emot alla dessa tillställningarna och hoppas på fler statistroller.Visa kommentarer (1)Enkelstöten


Allmänt, 2017-01-17 11:45

Hej 😊. Åter igen varit statist i en tv-serie men denna gång är det i en svensk serie. Alltid lika kul att få vara med på plats och se hur det går till. Det inte annat än att man vill själv prova på yrket någongång. Jag beundrar alla människor som medverka i en inspelning, både de framför och bakom kameran. Vilket hårt jobb de gör och sån hängivenhet. Trots lång dagar och många omtagningar så är alla spralligt glada och kämpar på. Måste säga att bli utvald och uppringd när det är så många sökande är en kick i sig! Ha det gott i kylan 😊Visa kommentarer (1)Nytt år, nya möjligheter


Allmänt, 2017-01-17 01:28

Nu har jag alltså gjort det igen. Följd kallelsen av mitt hjärta och sökt statistjobb - förra gången var i Tyskland. Jag undrar när de första förfrågningar kommer. Kanske måste man vänta på ett statistjobb lika länge som på en lägenhet? Kanske någon förstår att livserfarenhet också hjälper att agera. Livserfarenhet har jag väldigt mycket av. Om jag fick pension efter all erfarenhet jag har samlat skulle jag inte göra något annat än att resa och gå på teater och opera. Då skulle jag också kunna vara på rätt plats i rätt tid och inte som det råkade bli in Australien. Jag hade hoppats att jag kunde se en opera i Sydneys välkända Opera, men när jag var där spelades operan istället i Melbourne. När jag hade varit i Melbourne, spelades operan dock på hemmaplan i Sydney, men jag ska dit en gång till - till Australien alltså, menar jag och då hoppas jag att jag kommer till rätt plats i rätt tid. På samma sätt hoppas jag att jag har framgång med den här sidan. Friskt vågat är hälften vunnet.

 Visa kommentarer (0)Filmen "Rum 213" får snart biopremiär.


Allmänt, 2017-01-05 12:44

Ni kan läsa lite om mig och filmen "Rum 213" här:

http://rum213.se/om-filmen/framfor-kameran/

 

Filmen får biopremiär 24 februari.Visa kommentarer (0)Min tid är här, äntligen !!!


Allmänt, 2017-01-03 21:43

Har arbetat sedan jag var 11 år då jag gjorde potatismos på ungdomsgården när jag gick hem från skolan. I skolan gjorde jag pjäser där jag hade huvudrollen (förstås) till roliga timmen. Blev jätte bra pjäser som vi fick köra i alla klasser efter ett tag. Varför blev de då så populära? Jo de handlade om hur det var att leva, svårigheterna och glädjen. De flesta kunde känna igen sig. Jag vet att denna blogg ska handla om de tillfällen man upplevt redan och för mig är hela livet fyllt av upplevelser. Livet är som en scen där det finns åskådare både positiva och negativa. Jag har hållit många föreläsningar allt från ledarskap hundratals lyssnare till att sitta och prata med utsatta flickor ett tio tal på ett tufft hem.. Det för mig är tillfällen som speglar mig i att kunna platsa som statist, eventperson eller vad det nu kan finnas för mig som utmaning. Jag har nu nyligen fyllt 60 och har massor att ge från mitt liv....till er. Jag har nu ett nytt visitkort, där det från Hoteldirektör nu står Livsnjutare, som är nyfiken på livet, nu när jag har fått möjligheten att vara ledig ett helt år, som jag förhandlat till mig, då livet inte består av bara arbete och stress har jag valt att göra det jag tycker är spännande och roligt. Låt se vad livet har att ge mig då jag givit en stor del av mitt liv till hårt arbete. Det är min tid nu.

 

 Visa kommentarer (0)UNDVIK HUNDAR OCH BARN PÅ FILMINSPELNING!


Allmänt, 2017-01-01 09:56

Brukar man ju säga när det gäller film/reklaminspelning, tydligen inte något som hörsammats av producenter för serien Torpederna. Fick ett telefonsamtal med en undran om jag kunde ställa upp med mina 3 hundar. Spännande…..eller, sagt och gjort på inspelningsdagen packade jag in veteranen Schäfern Ewerth som alltid levererar oavsett miljö (gjorde en fantastisk insats i filmen Tjuvheder där det var en kaotisk miljö sett ur hundperspektiv), Terveren Sippan också prövad tidigare samt den 6 månader gamla chihuahua-valpen Ernst. Bra tillfälle att prova valpen i filmmiljö med ”storebror” Ewerth på plats.

 

Fick åka ensam med 3 hundar då jag inte fick någon medhjälpare för dagen. Väl framme visade det sig att det var ytterligare ca 10 hundar som skulle vara med, vad göra ta in dem en och en eller. Lika bra att ta ”tjuren vid hornen” ut med hundarna ur bilen och in på inspelningsplaten, en kyrka!, fullt med andra hundar. Ernst (chihuahua-valpen) tyckte det verkade toppen med alla hundar och visade sin uppskattning med att börja skälla som en tok (kanske inte så lyckat). Då visade sig Ewerth som vanligt vara den klippa han är och efter bara några minuter hade han fått fason på sin lilla ”flock”. Resultatet blev att alla skötte sig klanderfritt och Ewerth och Ernst fick visa framtassarna. Sippan som alltid lyhörd och stabil. Återigen har jag fått bekräftelse på att hundar tränade och vana vid filmmiljö är att föredra. Till förtrytelse för andra hundägare som lite avundsjukt påpekade att Ewerth o Ernst minsann fick ”roller”. Jo kanske det, men det ligger mycket jobb bakom också med träning och framförallt vana från riktiga inspelningar. Det blev som vanligt en heldag med lång väntan mellan tagningarna så på kvällen hade jag 3 trötta hundar som fick sin belöning i form av köttben dagen efter.

www.filmhund.se

Ewerth har tidigare gjort bl.a.

Mordet (tv3) spelade likhund

100code (polishund)

Almstriden (svt) spelade polishund

Guldbaggebelönade Tjuvheder (agerade på olika sätt)

m .fl.

 Visa kommentarer (3)Ny artikel om Viaplay-serien Veni Vidi Vici


Allmänt, 2016-12-30 13:50

 

I denna artikel kan du läsa lite om regissörens och skådespelernas funderingar kring serien Veni Vidi Vici.

Själv spelar jag dotter till Thomas Bo Larsen och Livia Millhagen.

http://www.metro.se/artikel/dansk-svenskt-drama-skildrar-porrindustrin-xtVisa kommentarer (0)Red bull commercıal


Allmänt, 2016-12-30 02:54


Visa kommentarer (0)Rum 213 trailer


Allmänt, 2016-12-19 20:43

Nu är trailern på Rum 213 där jag är med ute :)

http://bloggar.aftonbladet.se/filmbloggen/2016/12/har-blir-succeskrackis-for-barn-film/Visa kommentarer (0)Sida
« Förra 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Nästa »
Visar sida: 7 av 200
Totalt antal inlägg: 1999

BlogginfoSkriv gärna i vår blogg. Det är inte tillåtet att hänvisa till en egen blogg. Bloggen ska handla om film, tv, statistjobb, teater, modell, event, inspelningar, casting, publikjobb etc. Vill du skriva om din semester, barn och privata upplevelser så får du hitta ett annat forum.


SökSök i Sök »


 


Kontakta oss   Villkor   Policy   Sitemap   © 2018 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm  | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan

Gå till mobilversion