Stand-in Happy Jankell

Hej,

Vi söker dig som är lik skådespelaren Happy Jankell till en roll att spela henne nu på lördag. Vi skall filma 4st bilder, i två av dem är det mest viktigt att du har samma kroppsstorlek och färger, storlek 36 ca. Till bild 3 och 4 behöver du vara mer lik Happy. Detta innebär hådlätt hår. Vi behöver komplettera filmen med tre bilder. Filmen är ett ungdomsdrama spelat av Happy, kommer bli 20 minuter lång. Vid intresse att delta kan vi ge dig en länk där du kan läsa mer om filmen. Filmen har premiär i januari 2015.

DATUM: Lördagen den 29 november
PLATS: Stockholm

SCHEMA
10:00 Inspelning i pool på badhus. Du ska simma några längder. Du ska kunna simma relativt bra. Du har inga repliker. Spelas mot skådespelare. Vi har en baddräkt, storlek 36. Det är en fördel om den passar.

11:00 Inspelning i pool på badhus. Du ska kunna vistas under vatten på ca 2 meters djup i 10 sekunder. Vi har baddräkt i storlek 36-40. Inga repliker.

14:30
Inspelning på kontor/ studio. Du ska ta i hand med en annan skådespelare. I denna bild är det viktigast att du är mycket lik Happy.

15:30
Inspelning på kontor /studio. Du ska plocka bland fotografier. I denna bild är det viktigast att du är mycket lik Happy.

17:00 Färdiga.


Vänligen Bo (filmfotograf i filmen)


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb