Produktionsbolag söker huvudrollsinnehavare till långfilm

Lön: Kollektivavtal Scen & Film

Hej,
Vi söker en kvinnlig huvudrollsinnehavare till långfilmen UTAN HUD som har planerad premiär under 2016. Vi är ute efter en hungrig, talangfull kvinna i 20-30-års åldern.
Arvode utgår.

SYNOPSIS
Sara har länge mått psykiskt dåligt, känslor av ångest, tomhet och självtvivel smyger sig på med allt större kraft. När hennes trogna syster Maria flyttar till London och hennes karismatiska väninna Veronica får ett jobb i Oslo brakar hennes liv samman. Saras tvingas förlita sig till alkohol, medicinering och självskadebeteende för att hålla sina psykiska problem i schack. Med en växande paranoia tillsammans med effekterna av stark medicinering förvandlas Saras liv till en destruktiv spiral nedåt tills hon blir en fara för sig själv och sina käraste.

INFO
UTAN HUD är en mikrobudgetfilm som görs av flera produktionsbolag. Huvudtrion består av Frida Stahre, producent, Lars Bergbom, manusförfattare/regissör och Christian Johansson, regissör.

Låter rollen som Sara intressant för dig? Hör av dig till oss med cv, bilder och gärna en showreel till vårt konto på statist.se

Vi hör av oss om vidare auditions blir aktuella. Urval sker löpande så ansök direkt. Casting planeras inom kort.
Inspelning är beräknad v. 9-12, 2015 i Göteborg.

Vi besvarar frågor via vårt konto på statist.se

Vänligen
Frida Stahre




Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb