Deltagare Sökes Till Övningar I Socialt Samspel

Hej, jag är konstnär och arbetar med ett performanceverk i relation till en kommande utställning och bokprojekt som kommer att visas i Berlin till våren.

Jag söker specifikt föräldrar, pappor eller mammor som skulle vara intresserade av att ta del i en eller ett par gruppsammankomster där vi tillsammans praktiserar socialt samspel utifrån tematiska övningar.

Min utgångspunkt är att vi till största delen, genom improvisation, rörelse (dans) och färgövningar, fritt praktiserar/översätter föräldraskapet/föräldrarollen utifrån ett poetiskt/konstnärligt perspektiv. Här krävs inga förkunskaper, för mig handlar dessa övningar framförallt om själva inlevelsen och det vi tillsammans skapar och låter uppstå sinsemellan.

Jag vill förtydliga att sammankomsten främst kommer att bygga på själva erfarandet i sig och den gemensamt delade upplevelsen inom gruppen. Därför planerar vi att inte dokumentera under själva övningarna, utan det kommer att vara fritt för den som vill vara med, att efter vårt möte delta i fotodokumentationen, vilket ämnar bli en del i den kommande boken.

Ni är varmt välkomna att höra av er, så berättar jag mer.

Vackra hälsningar,
Tobias



Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb