unga skådespelare sökes 3-12 år till kortfilm

hej!
vi är några elever på Stillerska filmgymnasium som ska göra en Kortfilm.

Filmen kommer bli ungefär 5 minuter lång och vi tänker oss att inspelningen kommer äga rum under 3 dagar någon gång mellan 13-20 februari.

Castingar kommer ske mellan den 11-12 februari (nu på onsdag, torsdag)

Handling i filmen:
Mateo Gransten har det svårt hemma eftersom att hans pappa styr i familjen. Ända sen Mateo var liten så har det varit svårt hemma för att hans pappa alltid har varit våldsam mot honom, hans två små syskon och hans mamma. En dag när han är hemma börjar pappan bråka och det slutar inte bra. Mateo vet inte vad han ska göra, hans handlingar kommer att få konsekvenser och det är vad som skrämmer honom. Han bestämmer sig för att ringa polisen, hans pappa sätts i fängelse och det slutar med att mamman och barnen leker i vardagsrummet.

Vi letar nu efter de två småsyskonen, det kan vara både killar och tjejer eller både och, men de ska vara mellan 3-12 år gamla, syskon eller inte spelar ingen roll.

Vi är tacksamma för svar och hoppas att du/ditt barn tycker det här verkar intressant.
vi kommer tyvärr inte kunna ge någon ersättning då vi är elever och gör detta som ett skolprojekt, men fika och mat kommer finnas tillgängligt. Det kommer säkert bli en rolig inspelning, där du kan få nya erfarenheter och ett minne för livet.

(Du måste ha möjlighet att själv ta dig till lidingö under inspelningsdagarna)

Mvh Stillerska elever


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb