Skådespelare sökes till komedifilm

Den 25 april håller vi i en audition till komedifilmen "Helgvete" som är en 15 minuters film gjord av sistaårsstudenter på Linneuniversitetet i Kalmar.
Helgvete handlar om två person som fastnar i en hiss med varandra när de ska hem från jobbet. Hur ska det gå när två totala motsatser sitter fast med varandra i över två dygn, kommer de driva varandra till vansinne eller bildar de en vänskap för livet?

De två rollerna är Niklas och Dave.
Niklas är en cynisk man i 30-40 års ålder som varit skild i två år och nu lever ett ensamt och tråkigt liv. Han är rätt trött på livet och stör sig lätt på människor. Personlighetstypen är som komikern Louis CK.
Dave är en kille i 18-25 års ålder som är väldigt blåst och omogen. Han har svårt att tolka situationer och pratar väldigt mycket. Han säger mycket onödig fakta och ofta felaktig fakta som han tycker är intressant. Väldigt positiv och öppen till allt i livet. Kan säga saker som Karl Pilkington skulle säga och är lite som Jonah Hill/Zack Galifianakis i personligheten.

Tänkt inspelningsperiod: 18-20 maj
Audition sker på Gröndalsvägen 19 i Kalmar.
Då det är en produktion av universitetsstudenter finns ingen lön men resa, mat och boende betalas av produktionen under inspelningen. Detta gäller inte för audition. Kan man inte närvara vid audition finns möjlighet att skicka videoprov eller göra audition via Skype.
Hör av er vid intresse och mer info.


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb