Söker fyra skådespelare till skolprojekt!

Hej! Vi är fem elever som går på Munkebäcksgymnasiet skånegatan i Göteborg som ska göra en film! Filmen handlar om en ung kille som försöker bli teaterskådespelare men han möter hinder på vägen. Vill du se hela manuset till filmen kan du kontakta oss så mailar vi det!
De roller vi söker är:
Jonas (16-20 år). Huvudperson. Han är teaterskådespelare och har nu fått en huvudroll i en stor pjäs. Hans föräldrar dog för inte alls länge sedan och han har ångest på grund av den hemska tanke som gror i hans sinne: att han själv är skyldig till deras död.
Mandus (16-20 år). Jonas bäste vän. Har är rullstolsbunden sedan en olycka. Genom att stötta Jonas försöker han leva ut sin krossade dröm om att bli en skådespelare.
Bo (20-50 år). Jonas skådespelarlärare. En fadersfigur som tar väl hand om sina skådespelarelever.
Klonken (16-20 år). En skådespelarkollega till Jonas. Han har länge strävat i teaterbranschen och nu får plötsligt Jonas hans drömroll. Det här gör den lättstötte Klonken väldigt sur och han börjar pracka ner på Jonas i hopp om att han ska hoppa av teaterkursen och ge Klonken huvudrollen i pjäsen.
Känns någon av rollerna intressant kan du komma på skådespelar - audition på Munkebäcksgymnasiet Skånegatan eftermiddagen den artonde Maj! Ingen tidigare skådespelarerfarenhet krävs! Meddela oss gärna innan, eller om du inte kan den tiden men ändå vill ha någon av rollerna!
Kontaktperson: Edvin Eriksson. telefonnummer: 0767 - 990091 mail finner du här nedan för att nå mig!
Peace!


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb