Man sökes till annorlunda kortfilm!

Söker med ljus och lykta efter en kille/man som vill spela bulimiker med manipulativ flickvän till en splatter-kortfilm med mörk humor.

Storyn kretsar kring Tompa, tonårskille som har ätstörningar i form av bulimi. Han har även sömnproblem och är ofta ute på nätterna och ränner runt för att lugna sitt humör. En natt träffar han den 10 år äldre Chloë som han blir blixtförälskad i.
De två blir ett par men det visar sig snart att Chloë har andra intentioner med deras relation.

Spelålder på Tompa är 16-20 år men vi ser helst att du som söker är mellan 18-25 år. Undantag görs självklart om du är rätt person för rollen!

Nakenscener förekommer vid ett par tillfällen i filmen. Ta dig en funderare på om du är beredd att synas utan kläder innan du svarar på annonsen. Känns det inte bekvämt, svara inte.

Casting kommer att hållas i Stockholm under de närmaste veckorna. Inspelning i senare delen av augusti, troligen 2 kvällar + 2 dagar.

Filmen är i princip utan budget men för din insats får du fem stycken biobiljetter. Mat och fika kommer självklart att serveras under inspelningen och resekostnader täcks inom Stockholmsområdet. Ett avtal skrivs där du får en viss procent av eventuella intäkter.

Låter det spännande? Svara på annonsen så hör vi av oss till dig om provfilmning. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av skådespeleri.


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb