Skådespelare till långfilmspilot 10-15

Stockholm Media House söker en skådespelare till en pilot för en ny långfilm som kommer att spelas in i Sverige på svenska. Genren är drama/thriller och vi söker en skådespelare med stor vana från filmarbete. Rollen vi söker för är en 10-12 årig flicka. Vi tror på grund av rollens komplexitet att vi söker en skådespelare som är äldre än spelåldern och har en fysisk gestalt som är mindre. I övrigt har vi inga utseendemässiga preferenser - attityd och framtoning är viktigare.
Rollens karaktär är en flicka som utsätts för ett trauma och hittas på en öde gata. Traumat kommer inte filmas och det förekommer inga scener där flickan fysiskt eller mentalt utsätts för någonting, vi splear in scener som snarare visar effekten av traumat. Vi arbetar tätt tillsmans med skådespelarens föräldrar och säkerställer att upplevelsen blir givande och rolig för henne.

Vi söker en skådespelare som pratar flytande svenska.

Castingen kommer att genomföras i slutet av september i Stockholm, var beredd på call-backs i Stockholm under en veckas tid. Inspelning i slutet av oktober/början av november i 3-4 dagar. Lön enligt avtal.

Skicka oss CV samt filmprover.


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb