Stockholms internationella filmfestival söker biografvolontärer

NU ÄR VI PÅ JAKT EFTER VOLONTÄRER TILL BILJETTAVDELNINGEN 9-20 NOVEMBER

Som volontär på biljettavdelningen är ditt mål att få biljett- och medlemskapsförsäljningen att gå runt. Utan dedikerade volontärer som vill hjälpa till att sälja biljetter till filmvisningar och F2F så skulle inte det finnas någon festival. Nu söker vi volontärer till följande positioner:

BIOGRAFANSVARIG
På varje biograf behövs 1-2 biografansvariga. Du är ansvarig för alla volontärer som är placerade på din biograf. Du arbetsleder dina kamrater och hjälper till där det behövs (kassa, insläpp/utsläpp), skulle något gå fel så är det dig volontärer först och främst ska vända sig till. Det är även ditt ansvar att allt går rätt till på biografen samt att den hålls hel och ren från vår sida. Det här är en position för dig som är stresstålig, social och bra på att leda ett team. Service/kunderfarenhet är meriterande.

KASSAVOLONTÄR
För att biljetter och medlemskap ska kunna säljas så måste det finnas personal som hanterar kassorna. Din uppgift är att sälja biljetter och medlemskap till våra gäster, samt att informera och tipsa om filmer. Du kommer att vara en av många ansikten som representerar Stockholm filmfestival, därav är det väldigt viktigt att ge ett bra kundbemötande och att vara pigg, glad och tillmötesgående. Denna position är perfekt för dig som är stresstålig, serviceinriktad och som har/vill ha kassaerfarenhet. Tidigare erfarenhet av kassa och service är meriterande, men personlig lämplighet och en lätthet för att lära sig olika kassasystem är viktigast.

BIOGRAFVOLONTÄR
Festivalens grundpelare är de populära filmvisningar och evenemang som sker ute på biograferna. Din uppgift är att hjälpa till vid in- och utsläpp av salonger, du kommer att skanna biljetter, svara på frågor om filmen och festivalen samt husera inne i salongen under pågående visning för att se till så att ingenting sker inne i salongen. Detta innebär att du som biografvolontär kommer att få se mycket film, men även att du behöver hålla ett öga på stämningen och inte vara rädd för att rycka in om problem uppstår. Denna position är perfekt för dig som är stresstålig och gillar att möta människor. Meriterande om kandidaten talar fler än ett språk, samt har serviceerfarenhet.

Filmfestivalen pågår från den 9 november till och med den 20 november. Vi kommer att finnas på 7st biografer i Stockholm.


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb