Modeller till fotografering i butik 15 eller 16 januari

Lön: 600 kr

Modeller söks för fotografering i Ahlsellbutiker den 15 eller 16 januari. Ahlsells avdelning för marknadskommunikation behöver få fram nya bilder tagna i två av Ahlsells drygt hundra butiker. Bilderna kommer att tas av en professionell fotograf se http://matslundqvist.se/ De ska användas i vårt marknadsmaterial, till inbjudningar, på webben, vid annonsering, i årsredovisningen etc. Du kommer själv att få tillgång till bilder efter fotograferingen.
Ahlsell är en stor butikskedja med butiker runt om i landet för proffs (mest inom olika hantverkaryrken). Vi har även ett stort centrallager och en mycket stor webbutik. Titta gärna på www.ahlsell.se
Vi söker modeller, både män och kvinnor, i åldrarna 24-40 år som ska "spela" både kunder och butikspersonal/säljare. Vid fotograferingstillfället får du ha på dig personalkläder eller kläder som vi säljer i butikerna. Du måste ha mycket tålamod, vara glad och lättsam och tycka att det är kul för att resultatet ska bli bra. Vi kommer att köra fyra omgångar med 4 statister i varje.
Plåtning 1: Måndag den 15 januari i Brommabutiken kl 08.30 - 12.00
Plåtning 2: Måndag den 15 januari i Brommabutiken kl 12.30 - 16.00
Plåtning 3: Tisdag den 16 januari i Älvsjöbutiken kl 08.30 - 12.00
Plåtning 4: Tisdag den 16 januari i Älvsjöbutiken kl 12.30 - 16.00
Ersättningen blir 600 kronor. Vi kommer att välja olika modeller till de olika tillfällena. Meddela om du vid alla tillfällen eller bara vi något enstaka.
OBS! Lägg in nytagna bilder i din ansökan. Skriv din längd och storlek i kläder och skor.
Skriv om du är tillgänglig på sms eller mail i mellandagarna.



Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb