Är du Bond Streets nya produktionsassistent?

Tycker du om att ha ordning och reda? Är du intresserad av trailers och postproduktion? Nu söker vi en strukturerad och kommunikativ person till rollen som produktionsassistent i vårt kreativa team!

Som Produktionsassistent fyller du en vital och ansvarsfull funktion där du håller koll på leveranser och ser till så att slutproduktionen flyter på och blir så bra som möjligt.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter:

-Materialhantering
-Grafikering
-Mastring
-Versioneringar
-Arkivering av projekt
-Daglig kontakt med trailerproducenter, ljudtekniker och projektledare
-Se till att slutproduktionen flyter på
-Korrektur av film
-Enklare redigering

Vem söker vi?

Du är strukturerad, snabb och lösningsorienterad och har relevant utbildning och/eller tidigare erfarenhet inom produktion, helst från tv-, film- eller reklamfilmsproduktion.

Vi tror att du för att trivas i rollen är en kommunikativ och serviceinriktad lagspelare, som tycker om att arbeta i nära samarbete med såväl kollegor som med externa kunder och leverantörer.
Du är mycket ordningsam och ansvarsfull, har en hög inlärningsförmåga och servicekänsla, samt intresse för teknik och digitalisering.
Du bör ha vissa tekniska kunskaper inom redigering, hantering och konvertering av olika video-format. Erfarenhet av filuppladdning via t. ex. Aspera, ftp och Adtoox är ett plus men inget måste.
Du har också grundläggande kunskap i Adobe Premiere och Adobe After Effects.

Om oss och vad vi erbjuder dig

Bond Street Film är ett internationellt prisbelönt produktionsbolag som gör reklamfilm, high-end beställningsfilm, trailers, promos samt relaterade digitala tjänster. Våra produktioner belönas årligen i internationella och nationella tävlingar tack vare våra fantastiska medarbetare. Vi älskar det vi gör och vi är bra på det. För oss är det också viktigt att våra medarbetare mår bra och trivs på jobbet.
Vi erbjuder en dynamisk och idérik arbetsplats i nyrenoverade lokaler i centrala Stockholm. Vi är ett växande bolag som idag utgörs av ca 25 personer. Bond Street är sedan mars 2016 en del av Aktietorget-noterade Shortcut Media-koncernen.

Övrig info

- Rollen är heltid och inleds med 6 månaders provanställning
- Sista ansökningsdag: 20 juni 2018. Vi läser inkommande ansökningar kontinuerligt och håller intervjuer löpande, varför ansökningar bör sändas snaras möjligt
- Tillträde av tjänst: snarast eller enligt överenskommelse
- Ersättning enligt överenskommelse
- Maila din ansökan


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb