roger
   
Medlemsnummer: 616924
   
Län: Stockholms
Bostadsort: älta
   
Kön: Man
Ålder: 64 år
Längd: 173
   
Hårfärg: Svart
Ögonfärg: Blå
Etnicitet: Sydeuropa
Dialekt: oxford english och nord engelskt
   
Språk: Nivå:
Engelska Modersmål
Svenska Flytande
Spanska Något
   
Erfarenheter:  
Statist Medel
Skådespelare Lite
Sångare Mycket
Artist Mycket
Eventpersonal Mycket
   
Min hemsida: Klicka här
Annan hemsida: Klicka här
Sök medlemmar

Sök

Roger Genders
Roger har varit statist ett antal gångar i serien "Brottsvåg" som utklädd polis med mindre skådespelare roll och tv serien "Rederiet" annars är han rutinerade artiste/sångare /guitarist ljudtekniker och event medarbetare..med engelsk som modermål och talar flytande svenska med lite engelskt bryttning. Han har också arbetat nyligen som undersköterska och taxi förare/sjukvårds transport förare. Tidigare i livet har han varit snickare och mental skötare och även kontors arbetare.
Som artist, underhållare finns rötterna och påverkan i pop, rock, soul, rhythm & blues, keltisk, folk rock & ballader.

Som många av dagens populära artister Roger använder sig delvis av unika tolkningar på kända hits kombinerat med hans egna sångare/låtskrivare projekt, aktuell CD "Soul mates" och" In the Dale".

Roger har varit med i levande musik kretsar sedan 70 talet och spelade in första skivan med "Black Rose". Sedan turnerade han på Engelska klubb rundan med "Tambourine"," Flash" och andra diverse band. (Se Arkiven). Rogers sista orkester och låtskrivare projekt i England var med "Stormbringer" rock band.

På 80 talet förflyttade Roger sig till Ibiza, Spanien under några år och spelade solo efter sin ungdoms folk rock keltiska erfarenheter, men spelade även som sångare, gitarrist i rock bandet "The Imposters" eller "Los Imposteros" omkring Ibizas heta ställen.

Sedan 1985 Roger har fortsätt som låtskrivare och underhållning med Sverige som bas. Nu turnerar han inom de Skandinaviska nöjes kretsar båda på land och till havs med frekvent turné i hemlandet England och ibland i Spanien.

Fotogalleri

2018 gitarri
Dans/Scen

rock n roll
Dans/Scen

soldaten sjw
Event

pink
Dans/Scen

Blogg

23/05 hej på er

Länka hit
TextlänkTextlänk

((Klistra in länken i din blogg eller ett mail))


Aktuella jobb
18/9 Statister söker till Trailer i...
20/9 Kvinna mellan 20-25 år sökes t...
13/9 Mystery Shopper - Malmö / Lund...
13/9 Mystery Shopper - Linköping / ...
13/9 Mystery Shopper - Jönköping
13/9 Mystery Shopper - Umeå
13/9 Mystery Shopper - Sundsvall
13/9 Mystery Shopper - Göteborg
30/9 Statister till kortfilm
10/10 Vår tid är nu söker 70-tals st...
1/10 Netflix "störst av allt" söker...
1/10 Netflix "störst av allt" söker...


Beskrivning:
engelsman som har bott i Sverige sedan 1983, talar och skriver bra svenska. Har arbetat mest som underhållnings artiste, spelar gitarr och sjunga, har även erfarenhet som statist sen tidiagre och en rol spel som skurk utklädd som polis. Annars har jag arbetat som unersköterska, sköterska och taxi förare. även i kontors miljö
Erfarenhet och tidigare roller
Produktion Yrkesroll Karaktär Arbetsgivare År
bleck film AB ab "ICA reklam med ICA stig". footballs fan/pub TV åskadare bleck film AB 2018
Lidhl tv reklam gårdsfest deltagare samt Truba sjungande Trubadur baconsth.AB 2018
The Real McCoy tv reklam publik för ÖB The ral McCoy AB 2018
sveriges tv jarowskis dansande i disco på tv serien dansande gäst på båten sveriges tv , jarowskis 2009
Sveriges television, Jarowskis och TV5 uniform polis skurk utklädd falsk polis Sveriges television, Jarowskis och TV5 2008
Skola och utbildning
Skola Inriktning År fr.o.m År t.o.m
diverse musik, vård, hantverk, ljud, musik produktion,taxi förare 1973 2015
Kommentar
2015-08-24, 17:00 av
Huvudsakligen jobbar jag som musiker/entertainer, Ljud och Ljus Tekniker och har gått diverse utbildningar i data media, bild, film och musik redigering och inspelning program. Se gärna www.rogergenders.se När det gäller nöjes branschen jag har haft många tillfällen under årens lopp att arrangera olika evenemangen, dans, talang tävlingar samt har förmedlat åt andra artister kolleger och förstås marknadsfört mig själv och mina orkestrar som frilans kulturs arbetare. På det sättet är jag väl van att sälja samt kommunicera på ett professionellt sätt i telefon och träff.
Som kultur arbetare är jag mycket van att hantera människor på en trevligt, förstående, tålmodigt, diplomatisk och sympatisk sätt. Jag är mycket flexibel positiv människa som har lätt att samarbeta med folk så att jag klarar av det mesta. På fritiden gillar jag fitness träning, simning, bil & båt samt att resa. Restaurang/ pub besök , bio & film kanske någon konsert och musik förstås.