Blogg » Angelicas Blogg

Here's to the fools who dream


Allmänt, 2017-03-29 13:39 av Angelica

Efter att jag gick ut Spegelteaterns skådespelautbildning 2004 så arbetade jag som skådespelare för film och teater till 2013. När jag spelat sista föreställningen av Strindbergs "Oväder" och packat ihop alla paljetter från burlesqueshowen så kände jag att jag behövde en paus. Jag ville hitta den kreativa skaparglädjen igen för att göra mig själv och mina framtida roller rättvisa. Jag började istället studera och arbeta med filmfestivaler för att efter några år börja arbeta med biografer. Idag driver jag Biograffestivalen som visar film i lokaler som brukade vara festivaler. En dröm!

Men...jag börjar äntligen känna av det där suget som hade försvunnit 2013. Jag börjar längta, drömma och fundera över nya utmaningar inom film och teater. För det är ju så, som många av er säkert känner igen, att vi nte riktigt väljer det här yrket, utan yrket väljer oss (!?).

Jag kan aldrig sluta helt. Aldrig gå av scenen för att aldrig återvända. Aldrig ta ett sista danssteg. Aldrig stänga dörren, hur trött jag än kan bli på branschen. Jag känner mig hemma här och nu när jag äntligen är tillbaka så är det som att ha återfått en del av mig själv som jag saknat utan att riktigt veta hur mycket.

Jag hoppas vi ses!

Angelica

 

 


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Sida
1
Visar sida: 1 av 1
Totalt antal inlägg: 1

Blogg


Läs bloggar skrivna av statister, skådespelare, modeller och eventpersonal på Statist.se

Angelicas Blogg
Län: Stockholms
Bostadsort: Stockholm

Kön: Kvinna
Ålder: 35
Längd: 165

SökSök i Sök »