Blogg » Jennys Blogg

Mitt reklamjobb för Quality Hotel Winn Haninge


Allmänt, 2017-06-01 14:35 av Jenny

På bilderna ser ni mig iförd simfötter på första bilden och på den andra bilden har jag kuddkrig på en säng i ett av hotellets större rum, ett 6-bädds rum. Denna fotografering blev jag headhuntad av Mad Marketing som jag gjorde ett reklamfotojobb åt några månader innan men då för Ulfsunda Slott (är modell på deras nya hemsida). När jag var yngre medverkade jag som statist vid ett par musikvideoinspelningar samt medverkat i en videoinspelning till en introvideo som Ladies Night visade upp innan varje föreställning, om jag inte missminner mig var detta första året som showen skulle ut på turné. Det var en hel dag med dans och skratt, mycket roligt!

Denna dag då jag gjorde fotograferingen för Quality Hotel Winn, Haningen var minst lika rolig. En heldag med superhärligt modellgäng och crew. Det är dagar som dessa som ger livet en liten extra guldkant!

Fotograf för desa bilder är Emma Svensson och bilderna ägs av Quality Hotel Winn som vi fick lov att använda oss av så länge vi talade om vem som äger dem ;)

 

Tack alla fantastiska modeller för en fantastisk dag!

 


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Sida
1
Visar sida: 1 av 1
Totalt antal inlägg: 1

Blogg


Läs bloggar skrivna av statister, skådespelare, modeller och eventpersonal på Statist.se

Jennys Blogg
Län: Stockholms
Bostadsort: Hägersten

Kön: Kvinna
Ålder: 38
Längd: 158

Jennys Fotogalleri

Målfoto
Backstage

Ulfsunda slo
Modell

Quality Hote
Modell

Quality Hote
Modell


SökSök i Sök »