Blogg » Ulla-Britts Blogg

ICA reklamfilm


Allmänt, 2017-09-17 13:58 av Ulla-Britt

Eftertankens malande oro...

Jag var för ett par veckor sedan med som statist, spelade kund i Icaaffär, och det var en häftig upplevelse 😉.

Jag fick telefonsamtalet dagen efter det att jag hade registrerat mig som medlem på statist.se

Detta var en torsdag och inspelningen var på söndag med start klockan 08.30. och givetvis blev jag försenad 😱 - jag missade bussen jag skulle med från Slussen. Jag kände mig totalt misslyckad och tänkte i mitt sinne att nu är det tvärkört. Samtalet till inspelningsstudion var ångestladdade som ni säkert förstår. Men när jag äntligen fick tag på min kontaktperson för jobbet så blev allt mycket mer ljusare☺.

Att jag skulle bli sen en halvtimme var inget problem, vilket var oerhört skönt att höra i mitt uppstressande tillstånd😉).

Sagt och gjort så tog jag nästa buss till inspelningsplatsen. Väl framme bjöds det på frukost, jag nu de själv plocka ihop min egen frukost så som yoghurt, bröd, ost kaffe och juice. Ett underbart bemötande tidigt en söndagsmorgon 😀. Vi var ett gäng på 5-6 stycken personer som tillsammans skulle spela kunder. Och väl på plats i uppbyggnaden av en konstgjord ICA affär stod nu lilla jag ( okej, liten o liten....så liten är jag ju inte😉)och mitt emot mig befann sig Loa Falkman med flera kända reklamfilms profiler, och då- just i den stunden blev jag så satans nervös, pulsen steg och hjärtat bankade men allt eftersom jag befann mig i lokalen och gick runt i denna fejkade ICA affär, landade hjärtats rytm som till sitt normala läge igen och som i en saga var det hela över och vid lunchtid stod jag utanför inspelningsstudion och tänkte för mig själv....Vad fan hände egentligen???🤔 Allt kändes så overkligt och distansierat... Jag återgick till mina vardagsrutineroch minnet av den fejkade ICAaffären har bleknat och blivit suddig, svår att greppa i den verkliga världen för trots allt är reklamfilmsvärlden en fictiv verklighet och önskedröm för många. ..

Om inspelningen där jag medverkar som ICA kund kommer med i tv vet jag inte men om det blir så kommer denna känslan av att vara liten och att kanske inte riktigt duga och räcka till att slå som en betongslägga i mitt ego..  Detta är efterdyningarnas komplexa system som jag upplever efter en förmiddag i den påhittade reklamfilmens värld.

Och vet ni vad.... I Love it!!!💋


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Sida
1
Visar sida: 1 av 1
Totalt antal inlägg: 1

Blogg


Läs bloggar skrivna av statister, skådespelare, modeller och eventpersonal på Statist.se

Ulla-Britts Blogg
Län: Stockholms
Bostadsort: Stockholm

Kön: Kvinna
Ålder: 52
Längd: 170

Ulla-Britts Fotogalleri

Julkort 2017
Övrigt

Omslagsbild
Modell

Mitt livs no
Modell

Bernadas hus
Teater/Musikal


SökSök i Sök »