Blogg » Allmänt

Segt tempo


Allmänt, 2018-08-29 13:25 av Rickard

BONJOUR MES AMiS - Rickard (med CK) här:

Dags att filma nästa avsnitt av av min serie SKiTSAMMA. Igår (tisdag 28:e) ägnade jag hela da'n åt att rigga och förbereda inspelning i mitt kök och var helt taggad :-D ...men sen vid 4-tiden, bara "POFF"! blev jag trött som en hund (B-l

Jag orkade bara inte kicka igång, kanske dels för att jag väntade på att det skulle bli tillräckligt mörkt ute eftersom sketchen utspelar sig under middagstid en vardagskväll på hösten. Sen kom brorsan & föräldrarna hem och behövde använda köket, så jag bestämde mig för att vänta till senare ikväll när köket blir ledigt lB-l Och sen efter midda'n (#hör&häpna) fick jag tillbaks energin och hann filma alla klipp som min figur Gurra är i bild.

Da'n efter (asså IDAG, tis 29:e) ska jag kanske filma klippen Gurras mamma(Berit) är i bild.(Jag spelar nämligen båda2). I denna sketch är Robins figur Crippe inte med, men han kan ändå behövas när både Berit och en liten del av Gurras kropp syns i bild, om ni förstår vad jag menar.

Med tanke på att jag sköter allt i denna amatör-serie så är tempot rätt segt, men som självständig amatör håller jag seriens tempo så gott jag kan genom att släppa 1 avsnitt i månaden. Som amatör ska man nog inte ställa så mycket krav på sig själv, trots att jag verkligen vill skapa bra ÖGON-GODIS till publiken.

Nu är det iallafall fint väder & jag ska nog ut & cykla så...AU REVOiR x-()


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Konsten ska vara fri!


Allmänt, 2018-08-26 17:08 av Rickard

BONJOUR MES AMiS - Rickard (med CK) här:

Till er som inte vet, skrev jag i mitt förra inlägg att jag publicerat det senaste avsnittet av min sketch-serie SKiTSAMMA

"Kul med kondomer" på Youtube. En simpel humor-sketch där min & min vän Robins figurer GURRA & CRiPPE lajtar med kondomer på överdrivna sätt (som INTE hade nåt med snusk att göra), min familj och andra jag känner tyckte den var jätterolig :-) ...förutom Robins familj :-(

Jag hörde från Robin att hans familj inte uppskattade klippet där Crippe bl a SKET i en kondom(bokstavligen). De får naturligtvis tycka som de vill, men jag känner Robins familj och jag vet de har sinne för humor, för de gillar ju våra tidigare SKiTSAMMA-avsnitt, men när vi börjar överdriva och bara för att deras son utför bara LITE pinsamheter inför kameran så ändrar de åsikt (8-O ...men GUD! Är ni så känsliga & tror på allvar att er son ska bli utskrattad??):-(

Vi gör bara det vi brinner för & vad vi vill göra av våra liv; skådespela, skapa humor & underhålla folk. Som skådis ska man våga överdriva och vara pinsam, & det VÅGAR båda jag & Robin. Man måste våga skämta för publikens skull! "Kul med kondomer" är VERKLIGEN INTE en porrfilm, utan en fiktiv humor-sketch som absolut inte ska tas på allvar. Ni borde vara stolta över Robin för att han vågar göra allt för konsten, istället för att påpeka nackdelarna, för det håller oss tillbaka!):-(

Och det är inte han som gör de där pinsamma grejerna i klippet, utan CRiPPE! Det är en HELT ANNAN person. Det är bara Robins uppgift att spela honom, & han gör det JÄVLIGT BRA. Han är en utmärkt skådis med charm & det ska han ha cred för.

Jag vet att det inte är alla som gillar denna typ av humor, men SKIT I DOM! & fokusera på dem som älskar galen barnslig humor, dvs målgruppen. Att vara udda är inte bara negativt, för UDDA = SPECIELL. KOMMENTERA om ni håller med.

...Tja, det var nog allt jag ville få ur mig. Nästa avsnitt av SKiTSAMMA kommer iallafall inte innehålla liknande saker som i "Kul med kondomer" & DET är mitt eget beslut & inte Robins föräldrars, för de bestämmer inte över min & Robins serie.

SÅ DET SÅ l-(

Puss-o-kram & "BONNUIT" allihop x-()

 

 Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

En mask och ett tips


Allmänt, 2018-08-24 14:23 av Emelie

Hej!

Den här bilden tycker jag är lite rolig. Det är en mask som jag köpte på en marknad på Lanzarote...om det var 2011. Jag tycker den är fin, samtidigt som den ser lite läskig ut när den sitter på. Jag känner lite skräckblandad förtjusning inför masker, clowner och allt sådant. Jag får lite tankar kring brott... rån och sådana grejer. Men masker är roliga och skapar dramatik. De kan också vara underhållande och göra folk väldigt glada.

Min känsla och mitt tips när det gäller att söka statistjobb låter som en klysca, men man ska ha tålamod. Jag är ny som aktiv på statist.se och tror stenhårt på att förbereda sig på massor av nej, men att inte ta dem personligt eller ge upp. Det kommer alltid några ja, bara man är aktiv och söker. Lätt att tappa självförtroendet, men min tanke är att inte göra det, utan kämpa på. Gör det ni också!


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Min senaste youtube-sketch - UTE NU!


Allmänt, 2018-08-22 11:57 av Rickard

BONJOUR MES AMiS - Rickard (med CK) här:

Jag ska bara konstatera att jag precis har publicerat det senaste avsnittet av min sketch-serie SKiTSAMMAYOUTUBE"Kul med Kondomer" ...det är INTE en porrfilm, jag lovar ;-)

LÄNK: https://www.youtube.com/watch?v=9HSNsYjgka0&t=2s

UTE NU på min youtubekanal "Rickard med CK", så klicka er in & spana in Gurra & Crippes nya sketch så blir vi jätteglada. Glöm heller inte ge en kommentar eller 2 & så förstås PRENUMERERA på kanalen så ni inte missar nästa SKiTSAMMA-avsnitt.

AU REVOiR ALLiHOP x-()

Gurra & Crippe hälsar också ;-)


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

En liten presentation av mig själv


Allmänt, 2018-08-21 14:28 av Emelie

Hej mina vänner!

Hur börjar man då? Jag heter Emelie. Felderman i efternamn. Sålänge jag kan minnas, sedan barnsben, harf jag varit aktiv i att försöka bredda normen. Mitt funktionshinder, en medfödd cpskada, är väl det som gör att jag avviker från det "normala".

Mitt första tv-inslag gjorde jag som sexåring och det handlade om mitt behov av en rullstol. Jag kröp antingen omkring på golvet eller satt i vagn under mina första levnadsår.

Sedan dess har jag varit aktiv i media, uttalat mig i olika funktionshinderfrågor och försökt normalisera kring mitt funktionshinder. Jag har gjort tv och radioinslag, haft en radiokrönika, medverkat i ett dejtingprogram, en musikvideo och gjort en statistroll.

Jag känner mig bekväm både framför kameran och i radio. Jag känner att jag skulle vilja vara en influencer, ett ansikte utåt på en person med funktionsnedsättning, som är mån om att träna och ta vara på sin självständighet. Jag skulle gärna ta statistroller, sitta som publik i olika program, vara med i reklamfilm... allt som går. Mitt rörelsehinder gör mig absolut inte orörlig. Kroppen fungerar. Jag använder den bara på ett annorlunda sätt.

På grund av mitt funktionshinder tror jag att ett yrke som medieprofil skulle passa mig bra. Jag är ingen kontorsmänniska. 9-5 passar inte riktigt mig, utan jag vill hålla mig inom det kreativa.

Är intresserad av allt möjligt. Träning älskar jag. Det är så fundamentalt i mitt liv och kopplar mig samman med mig själv. Måleri, fotografering, att skriva, matlagning, umgås med vänner... Jag är social och utåtriktat. SAjälvständig både i tan ken och i mångt och mycket rent fysiskt. En optimistisk person. En problemlösare. Gillar spontanitet och har stort tålamod.

Det var väl en liten presentation av mig. Att blogga tycker jag också är väldigt roligt.

 

Kram och ha det bra, så hörs vi igedn

/Emelie


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Sida
« Förra 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Nästa »
Visar sida: 7 av 552
Totalt antal inlägg: 2759

Blogg


Läs bloggar skrivna av statister, skådespelare, modeller och eventpersonal på Statist.se

Fotogalleri

The Sweetest
Teater/Musikal


SökSök i Sök »