Blogg » Dorothees Blogg

Mitt första uppdrag


Allmänt, 2017-01-17 22:07 av Dorothee

Idag fick jag svar på min fråga från igår: Nej, man behöver inte vänta lika länge på ett uppdrag som man väntar på en lägenhet. Redan idag blev jag uppringd och tillfrågad om jag hade tid och kunde komma till en inspelning av dansscener mit få andra deltagare och en koreograf. Visst åkte jag dit och jag har haft så rolig och träffad så trevliga människor, särskilt de andra dansarna. Vi var fem dansare, fyra kvinnor och en man. Roligt var också, att två av oss kvinnor var klädda i svart och vi två andra hade röda klänningar.

Scenerna som spelades in var tänkt för en kort serie på fem tillfällen, som ska starta i vår och kommer att handla om kreativitet. Det var Anna och Paul film som ansvarade får inspelningen och det skedde på Spring studios ute på Västberga Allé 60.

Dessutom fick jag ett samtal till. Det gällde Jordskott, säsong 2. Där får jag vara med som statist. Därutöver fick jag två mejl angående att vara publik för "Hur Gör Djur" och "Biggest Loser Final 2017". Jag ser fram emot alla dessa tillställningarna och hoppas på fler statistroller.


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (1)

Sida
1
Visar sida: 1 av 1
Totalt antal inlägg: 1

Blogg


Läs bloggar skrivna av statister, skådespelare, modeller och eventpersonal på Statist.se

Dorothees Blogg
Län: Stockholms
Bostadsort: Ekerö

Kön: Kvinna
Ålder: 68
Längd: 160

SökSök i Sök »