Blogg » Lindas Blogg

Jag kan allt jag vill och jag ska göra det!


Allmänt, 2017-05-21 23:45 av Linda

Då var jag tillbaka i Stockholm igen efter den roligaste tiden i mitt liv!!! Operan Shanghai är den första operan som inkluderat människor med olika kroppar, funktionaliteter och bakgrunder. Den skapades tillsammans med Göteborgsoperan och Share music & Performing Arts (som förenar alla sorters människor genom musik och dans, samt arbetar för en jämlik scen). 

Nu hoppas jag av hela mitt hjärta att jag får mer, mer, mer!!! Jag älskar det här och nu vet jag att jag kan göra det! Jag valdes ut bland flera hundra sökanden till en ensemble med 12 personer. Det känns stort för mig! Det hade jag aldrig kunnat tro förut. Uppvuxen med mentaliteten att "du ska inte tro att du är något och ska inte sticka ut, särskilt inte om du är annorlunda!", har det alltid varit svårt för mig att tro på mig själv och våga ta plats. Även om jag känt att "men jävlar, jag kan det här och jag ska det här, jag har lika stor rätt som andra", så har det alltid funnits ett inre tvivel och jag har givit upp för snabbt och sågat mig själv i tusen bitar när jag inte nått önsakt resultat. 

Innan repperioden började hade jag panik och trodde inte att jag skulle klara av att lära mig allting, men det gjorde jag!!! Även om det var både fysiskt och psykiskt jättetufft så GJORDE jag det!!!

Nu vet jag. Jag behöver inte tvivla på mig själv mera. Jag behöver inte acceptera att bli satt i ett vistt hörn bara för att jag är annorlunda. Jag ska ha samma förutsättningar, villkor och möjgliheter som andra! Jag kan allt jag vill och jag ska göra det!

Ta hand om er!

/Linda


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Sida
1
Visar sida: 1 av 1
Totalt antal inlägg: 1

Blogg


Läs bloggar skrivna av statister, skådespelare, modeller och eventpersonal på Statist.se

Lindas Blogg
Län: Stockholms
Bostadsort: Stockholm

Kön: Kvinna
Ålder: 41
Längd: 153

Lindas Fotogalleri

Shanghai Ope
Teater/Musikal


SökSök i Sök »